Berbuka Dengan Murtabak Station

7/18/2013 12:35:00 PG 14 Comments

Pejam celik dah seminggu kita menjalani ibadah puasa.. Dan sekarang kita memasuki minggu ke-2 dibulan puasa.. Pastinya juga dah bermacan-macam juadah puasa yang korang dah rasa bukan.. Macam aku hari sebelumnya teringin sangat nak makan murtabak station dekat area bazar rumah aku... Tapi malangnya bila aku sampai murtabak dah habis.. Cuma dapat bisness card je... He3.


Hari ke esokkannya mencuba nasib lagi.. Alhamdulillah akhirnya dapat juga sekeping untuk pelanggan yang terakhir.. Bukan apa aku nak tahu juga macam mana sedapnya murtabak station ni.. Sampai setiap hari orang beratur panjang...






Akhirnya dapat juga sekeping... Memang kena dengan tag line kedai ni "Pasti Sedap" .. Patutlah orang beratur panjang nak beli murtabak ni.. Lepas aku rasa masa berbuka tu.. Ternyata memang sedap... Nampaknya kena beratur lagi nak belu murtabak ni... Hehe..


Ada sapa-sapa pernah makan murtabak station ni... Lokasi bazar adalah di Persiaran Meranti Bandar Sri Damansara.. Kalau nak rasa murtabak ni.. Kena datang bazar ni..

** Jangan lupa terjah blog Murtabak Station & Facebook Murtabak Station untuk ambil selera dulu.. hehehe


Published with Blogger-droid v2.0.10

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

14 ulasan:

  1. jauh la pulok nak poie tapi nampak cam sodap jo

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sedap bro.. yang penting harga mampu beli.. RM3 sekeping

      Padam
  2. Wah tebal martabak dengan isi daging dan sayur.. Harga pula RM3 sangat berpatutan. Rugi tak beli

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang tebal dan sedap bro.. selamat sebelah rumah je bazar tu.. hehehe

      Padam
  3. Kalau gua mesti kena makan minimum 2 keping nie... satu ayam satu daging....

    BalasPadam
  4. singgah sahur :)

    jarang nk dpt cmni nie..
    mmg patut cepat abis..
    siap ada instagram lg.

    BalasPadam
  5. tengok gambar aje dah sedap, belum lagi rasanya...
    salam kenal, datang dari segmen blogwalking singgah sahur

    BalasPadam
  6. Salam jumaat..datang dari segmen
    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

    BalasPadam
  7. Nampak best murtabak tu...

    AJ singgah sahur dari segmen yang sama....
    Salam Ramadhan dan Selamat Bersahur... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/07/segmen-singgah-sahur.html

    BalasPadam
  8. Assalamulaikum

    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Ceritaku Di Mana-Mana Saja - www.khairilmazri.com

    BalasPadam
  9. saya pun ada murtabak jenis nih sekeping . baki berbuka . jauh lak nak pi cari kat damansara ...
    singgah sahur salam ukhwah ohblogger malaysia
    http://harumankasehvee.blogspot.com/
    Selamat menjalani ibadah puasa ...

    BalasPadam
  10. mmg sedap ler tuh klu dah habis sebelum waktu ...
    singgah sahur salam ukhwah ohblogger malaysia
    http://veesandy.blogspot.com
    selamat berpuasa ...

    BalasPadam
  11. Baru berkesempatan untuk Singgah Sahur Salam Ukhwah Ohblogger Malaysia - http://www.diarymama.com
    Selamat berpuasa ya

    BalasPadam
  12. Jarang-jarang ke bazar Ramadhan. Bila ada pergi murtabak antara juadah wajib.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..