Harraz Cuci Mata di EKIA

2/26/2013 09:07:00 PG , 1 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Lama tak update cerita pasal Harraz ni.. jom layan gambar Harraz masa cuci mata dekat EKIA…

Harraz dan EKIA

Muka macam blur je.. mungkin tengok kenapa ramai sangat orang dekat sini..

Harraz dan EKIA 3 Harraz dan EKIA 4Harraz dan EKIA 1 Harraz dan EKIA 2

Jadi nak hilangkan ke panickan si Harraz ni.. bagi di seekor ular sawa mainan.. bukan main suka lagi dia peluk.. kalau tak silap ular ni.. harga bawah RM10

Harraz dan EKIA 5

Dah bosan duduk dalam stroller nak berjalan pulak.. macam nilah gayanya bila dah dapat kaki.. punyalah seronok dia berjalan..

Harraz dan EKIA 6

kebetulan jumpa pulak katil baby yang penuh dengan mainan.. apa lagi tengok muka dia.. bukan main suka lagi

Harraz dan EKIA 8

Kenapa anak aku ni suka sangat dengan anak ular ni.. sampaikan aku nak ambil pun dia tak bagi.. mcm kena belikan je..

Harraz dan EKIA 9

tengok tu.. main terowong pulak… tapi dalam genggaman masih tak lepas anak ular tu..

Harraz dan EKIA 10

main jongkang jongket pulak.. yang dekat sini menjerit-jerit nak turun .. takut rasanya..

Harraz dan EKIA 11 Harraz dan EKIA 12Harraz dan EKIA 13 Harraz dan EKIA 14

habis.. dah jumpa dengan sarang mainan.. habis semua dipunggahnya.. mana satu dia nak pun dia dah confius.. last-last belikan juga 2 ekor anak ular dengan rusa.. hehehe..

Macam nilah bila ada anak.. layan anak dulu.. kekadang sampaikan cik isteri kecil hati sebab lebihkan layan anak dari sidia.. hehehe.

Harraz ni seronok kalau ramai orang main dengan dia.. kalau sorang-sorang terpaksalah daddy yang kena layan..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. lepas nih hang main kejar2 laaaa dengan harraz... hehehee

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..