Gambar Kek Harijadi Tertunda Buat Harraz

12/31/2012 07:55:00 PG 11 Comments


Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Alhamdulillah semalam dah selesai majlis aqiqah adik irfan.. habis je majlis aqiqah lepas solat magrib majlis potong kek tertunda pulak untuk harijadi Harraz yang genap setahun 8hb Disember hari tu.. memang dah plan dengan cik isteri bila balik kampung dekat Penang baru nak belikan dia kek.. sebab dekat sana banyak budak & anak saudara cik isteri..

Jomlah layan gambar dulu.. pepagi ni malas pulak nak menaip panjang.. hehehe



banyaknya kek yang cantik-cantik tapi harraz punya takda pun dalam tu..


patutlah kek harraz dalam cermin tu takda.. rupanya tokey kedai tengah bungkus dah keknya.. tak sempat daddy nak tengok..


sebelum bungkus minta dia orang buka dulu.. wajib ambil gambar ni.. hehehe cantik tak kek saya..hehehe


Majlis potong kek bermula.. macam pelik pulak gambar ni.. asal daddy yang terlebih excited pulak.. hehehe.. alhamdulillah setiap sorang dapat sepotong kek.. almaklum jelah kek sekilo je.. tapi yang penting semua orang menjilat jari.. hehehe






Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. happy birthday harraz, semoga menjadi anak yg soleh

    BalasPadam
  2. Selamat Ulang tahun ke 1... Semoga Harraz menjadi anak yang soleh dan menjadi kebanggaan keluarga... Amiin...
    Harraz = yang wara'.

    BalasPadam
  3. wah,upin ipin tu...semoa menjadi anak yang soleh dan membahagiakan ibubapa di masa hadapan

    BalasPadam
  4. Harraz, selamat hari lahir setahun yer.. semoga jadi anak yang soleh dan dikurniakan kesihatan yang baik..aminn...

    BalasPadam
  5. Salam kenal...sannah helwah ya jamil harraz(selamat hr lahir dlm bahasa arab).semoga cerdik dan pintar.saya pun org balik pulau gak,tp tak penah jumpa cik malarang...apa2 pun sweet family.

    BalasPadam
  6. Setakat ini tidak lagi merasa kek harijadi, mungkin ada masa kecil tetapi memorinya tiada. Sekarang sudah berkerja... sambut sendiri-sendiri sahaja. hehe

    Selamat Hari Lahir Harraz.

    BalasPadam
  7. comelnya kek tu..hahaha..selamat hari lahir harraz... :)

    BalasPadam
  8. skang nei dah jadi trend kan ade printed gambar kat kek harijadi... nice laaa

    BalasPadam
  9. tq semua yang ucapkan selamat ulang tahun kelahiran kepada Harraz..

    BalasPadam
  10. daddy... nak kek!! nak kek!!!

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..