Selamat Datang Samsung Galaxy Note 2

10/11/2012 08:43:00 PTG , , 8 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Samsung Galaxy Note 2 secara rasminya dilancarkan malam ini di Zebra Square KL. Pastinya ramai pengguna smartphone jenama samsung ni ternanti-nanti untuk melihat sendiri dan merasai secara real Samsung Galaxy Note 2 yang dikatakan lebih hebat dari Samsung Galaxy S3 yang dilancarkan beberapa bulan yang lalu.

Samsung Galaxy Note 2

Sumber foto : Facebook Samsung Malaysia

Tak sabar rasanya nak tengok dengan mata sendiri perbezaan Samsung Galaxy Note dengan Samsung Galaxy Note 2.. Genap setahun aku pakai Samsung Galaxy Note ni.. rasanya-rasanya kalau upgrade ke Samsung Galaxy Note 2 ok jugakan.. hehehe.

Samsung Galaxy Note 2 a

Oklah nak sembang banyak pun aku tak nampak lagi Samsung Galaxy Note 2 ni.. kalau korang nak tahu serba sedikit boleh baca di blog Amanz.. sebab rasanya beliau ada dekat pelancaran Samsung Galaxy Note 2 sekarang ni.

Kalau dapat buat review Samsung Galaxy Note 2 ni best juga.. rasa-rasanya samsung nak bagi aku tak buat review macam blogger  Duta Samsung ni.. hehehe.

Ada sapa-sapa yang bercita-cita nak memiliki Samsung Galaxy Note 2?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. samsung note 2 besar macam yang first ke? kalau besar tak berapa berkenan plak..sebab tak muat poket..hahaha

    entry terbaru : Tips Tingkatkan Trafik Blog

    BalasPadam
  2. Minat juga.. tapi kena tgk experience orang dulu..
    he he..

    BalasPadam
  3. takat minat je la nk bli xmmpu.. ade ke yg nk kasik free gift kt sni? :P

    BalasPadam
  4. mohon belikan saya satu,hahahahahaha

    BalasPadam
  5. tapi memang sempoi laa... hang sorang je perasan kelibat aku kat event launching nie kan.... hehehehe

    BalasPadam
  6. jom join grup samsung club kat fb...
    share anything tntg samsung kamu...

    https://www.facebook.com/groups/243233029136364/

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..