Harraz Naik Super Bike

10/29/2012 01:27:00 PTG 9 Comments

Balik kampung kali ni punyalah seronok harraz sebab banyak orang melayan dia... Ngada-ngada pun lebih juga... Asik nak kena dukung je... Kebetulan pulak tu sepupu dia ada beli motor super bike dia pun nak naik juga... Dah tu nak kena tolak je pulak tu... Kalau berenti mulalah merengek-rengek.. He3 Mama dia dah sound katanya balik KL nanti kena belikan ni.. Aku senyum je... He2.. Insyaallah ada rezeki lebih daddy belikan super bike untuk harraz ye..
Published with Blogger-droid v2.0.6

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. WOW,you are fortunate man to get such type of moms and dads which meet your goals.Great grin guy on your face!

    BalasPadam
  2. dasat laaa... awal2x dah plan untuk harraz jadi rider motoGP tue...

    BalasPadam
  3. boleh jadi pelumba handalan negara satu hari nanti ni..hehehe

    BalasPadam
  4. kalau mcm tu kena beli la :) hr tu cari gak bike utk my nuha tapi x de yg jenis remote, tukar dengan kereta .

    BalasPadam
  5. hahhaahaa... ilham dah naik sendiri dah motor nih.. ada kat kampung sebijik..

    BalasPadam
  6. Kids are always the most simple animals on the whole world because they have no bad emotions and look very wonderful when they are happy

    BalasPadam
  7. A toy is any item that can be used for play. Toys are generally played with by children and pets.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..