Eyriqazz vs Denaihati Cabaran Semakin Sukar

7/02/2012 08:55:00 PG , , 22 Comments

 

Salam semua,

Eyriqazz vs Denaihati

Genap 12 hari cabaran contest SEO Eyriqazz vs Denaihati berjalan dan menampakkan cabaran semakin sengit dan sukar untuk blog ini.. Persaigan semakin hari semakin bertambah dan kalau tidak silap setakat entri dipublish sebanyak 68 orang peserta telah menyertai Eyriqazz vs Denaihati dan mungkin akan mencecah ratusan peserta kot..

PANAS!.. PANAS!….

Kalau di hari pertama tu aku check carian di google tentang kedudukan blog ni.. bolehlah dibanggakan dengan tempat ke-2 berada dibawah Ciktom.. tapi hari ni bila aku check hampir-hampir terkeluar dari page pertama carian google.. hehehe

Eyriqazz vs Denaihati

Sekarang ni dalam proses mengintai entri-entri yang berada di kedudukan atas untuk mencuri skill macam mana boleh duduk kekal lama dalam page tu.. hehehe.. jaga-jaga ye.. aku tengah nak curi maklumat ni.. hehehe.

Cerita pasal tawaran hadiah untuk bakal pemenang pulak memang mengasyikkan.. mana tidaknya penaja tak putus-putus nak bagi tajaan sampaikan sekarang hampir mencecah RM2k tunai..

Nak tahu apa hadiah yang bakal dibawa pulang oleh pemenang.. terjah di page INI..

Cabaran untuk contest ni masih lama lagi.. so masih ada peluang nak belajar skill & teknik-teknik SEO ni… mampukah aku bertahan sehingga ke saat akhir.. tunggu jelah ye.. takut2 penyakit malas aku datang di hujung-hujung contest je.. hehehe

Yang nak join boleh check dekat SINI.. cara-caranya…

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

22 ulasan:

  1. Good Luck Bro, macam MJ join jugak-tapi bukan kata dok page depan, entah dok belakang..heheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. takpe pelan2.. saya punya pun kejab depan kejab belakang.. hehehe

      Padam
  2. semuga berjaya..kalah memang adat pertanding..janji kita dah promosi blog kita kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2 tu kak.. yang penting dapat juga backlink dari kawan2.. hehehe

      Padam
  3. ramai giloss masuk. tak boleh menang den. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang ramai bro yang masuk.. ramai lagi otai SEO yang tak masuk ni.. kalau dia orang join.. jwbnya.. duduk belakang sekalilah entry aku tu.. hehehe

      Padam
  4. salam bro. masa panjang lagi. ada masa intai sana. korek sini. hikhik. kasi meriah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2 tu hehehe.. kasi korek habis..

      Padam
  5. memang dasat betul contest nie.... tapi aku rasa pasti eyriqazz akan create hadiah sampingan sebab banyak cash money masuk kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok gaya macam tu kot.. tadi aku tengok dia update hadiah pun dah ada tempat 11-20.. makin meriah bro..

      Padam
  6. Tak apa kalau tidak mencuba tidak akan tahu sejauh mana tahap kemahiran SEO.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.. time nilah kita nak belajarkan..

      Padam
  7. lagi ramai sertai lagi meriah. ada banyak masa lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu bro.. memang dah meriah bangat dah ni.. hehehe

      Padam
  8. Excellent performs dude! U have done excellent performs.Basically u have proven change between both in very simple way and simple way. I like it.

    BalasPadam
  9. all the best... kak sha belum buat lagi entry utk contest ni..huhuhu

    BalasPadam
  10. Story section will offer prizes to the winners pulak is fun .. where the absence of sponsors incessantly for tajaan convey son is now almost mencecah RM2k cash ..

    BalasPadam
  11. tak apa turun sekejap.. mungkin lepas ni akan naik semula..
    semoga berjaya untuk contest ni :)

    BalasPadam
  12. ada chances lg nk dpt no 1 tue..sbb ms 2 bulan..mcm2 teknik blh praktis seo...ni ciktom pun tgh belajar lg...cuma skang busy kerja so slow down dl..hehe

    BalasPadam
  13. Saingan makin sengit, Masa masih panjang lagi untuk orang yang rajin.

    BalasPadam
  14. Modern in social media area everybody knows what is an essential of SEO ? I like this area and really like it since 3 years i am operating in this area experience so grateful after studying this things.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..