Facebook Shut Down! How You Feel?

6/01/2012 08:39:00 PG 9 Comments

 

Salam hari Jumaat semua,

Facebook kena shut down ke? tu antara soalan yang ditanya dekat aku oleh salah sorang rakan opis pagi ni.. aku kata.. entahlah aku tak access lagi facebook pagi ni.. so nak dapatkan pengesagan aku cubalah masuk ke laman Facebook.. dan ternyata memang benar.. mesej seperti dibawah yang dipaparkan.

Facebook shut down

Tapi selang beberapa minit aku cuba refresh balik laman facebook tu dan aku dapati ianya telah kembali seperti sediakala.. mungkin juga tadi admin facebook tengah restart server kot.. hehehe

Kalau korang pengguna tegar facebook tak kiralah untuk bersosial atau sebagai medium untuk perniagaan.. apa perasaan korang kalau betul-betul facebook ni di downkan dalam satu tempoh yang lama.. gelabah tak korang atau korang takda apa-apa perasaan.

** rasanya mungkin satu yang mustahil untuk facebook didownkan terus ini kerana Saham Facebook baru je diperdagangan di bursa Madsaq. NEW YORK.. mau menjerit semua pelabur kalau facebook tutup kedai.. hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. a'a nak loading lambat gila.. aish.. baru ingat nak buat bisnes dalam fesbuk ekekek

    BalasPadam
  2. Fb dah jd trend skrg ni, anak akk asal komputer je, fb...game....bukannya mcm kita ni, kontek org2 yg jauh..

    BalasPadam
  3. bole bukak tp loading yg amat...
    geram sungguh.. :p

    BalasPadam
  4. memang bad news tu kalau facebook tutup

    BalasPadam
  5. ha ah pagi tadi pun aku kena macam tu ,tengok signal very good tapi tak boleh nak masuk

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pakai unifi.. ok je.. ;)

      Padam
  6. rasa cam ok jek FB hari nih.. tak tau lah kalo i yg x perasan.. hehehe

    BalasPadam
  7. betul tu bro... kalau tiba2x fb down...mmg gelabah la kejap kan...

    BalasPadam
  8. semalam okay je FB aku.. pagi ni pun ok

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..