Buah Cinta Sesedap Namanya

6/27/2012 07:45:00 PG 18 Comments

 

Salam semua,

Buah Cinta Cameron Highlands

Siapa pernah makan Buah Cinta ni? First time aku jumpa dekat Cameron Highlands

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

18 ulasan:

  1. BKN MASAM KE BUAH NI? HEHEHE

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak tahu tak pernah makan lagi.. takut nanti makan jatuh cinta kali ke-2 tu yang tak nak tu.. hahaha

      Padam
  2. pernah nampak tapi tak pernah mencuba buah ini
    akak nak sangat gi ke cameron highland ni tapi fikirkan jalan macam ular di palu...sebab masa kerja dorang buat kursus kat situ..kepala akak pening dan lalok..tulah kali pertama pergi.

    ikut simpang pulai tu jalan dia camner..teruk ker?

    BalasPadam
    Balasan
    1. simpang pulai jalan dia ok akk,tak simpang siur sgt,jalan pun luas...cuma jauh sikit la..

      Padam
    2. Ikut simpang pulai jalan dia 2 lorong.. tak risau sangat tapi kalau ikut tapah satu lorong dan selalu ada pokok tumbang.. akak ikut simpang pulai jalan bagus

      Padam
  3. aku p sana tak pernah tau pun.. he he..
    dok nampak strawberry jaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang tak perasan punya buah ni.. sebab mata dah dikaburi dengan strawberry bro.. hehehe

      Padam
  4. pernah makan mmg ada kat CH je pun

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah terasa rugi pulak tak beli hari tu.. kalau tak dapat rasa juga.. ingat next time nak cubalah apa rasa buah cinta ni..

      Padam
  5. salam..

    tak pernah dngr pun namanya, nak makan apatah lagi...hehe

    BalasPadam
  6. baru pertama kali jugak KY tengok dan dengar

    BalasPadam
  7. aku sudah jatuh cinta laaa.. =)

    BalasPadam
  8. tak pernah dengar. bak sebiji.

    BalasPadam
  9. macam biasa nampak.... tak sure pernah makan ke tak .... buah berangan tu slalu gak laa

    BalasPadam
  10. dah 2x pergi Cameron Highlands tapi tak pernah jumpa pulak..hehe

    BalasPadam
  11. kurang ingat rasanya, masam2 manis gitu. elok bro try sbb julung2 kali jumpa.

    BalasPadam
  12. Pertama kali dengar nama dan tengok buah cinta ni.. tak pasti pula kalau tempat kami nama dia lain

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..