Akhirnya Sampai Juga..

3/05/2012 03:29:00 PTG 6 Comments

 

Salam semua,

Setelah hampir 2 minggu cik malarang menanti dengan penuh sabar akhirnya barang yang di order telah selamat sampai jam 1.30 petang tadi.. pastinya si dia tidak sabar untuk pulang ke rumah merasmikan barang yang di order tu.. hehehe

Faber Deep Freeze

Ruangan telah ku sediakan untuk Deep Freezer menyimpan EBM

Mana tidaknya dek gara-gara asik tertangguh je penghantaran terpaksa jugalah rumah pengasuh yang jadi mangsa.. penyudahnya aku yang naik pening.. mana nak simpan stok EBM si comel ni.

Faber Deep Freeze 1

memang ruangan ni muat-muat untuk Deep Freezer tu…

Harapnya lepas ni.. tiada lagi masalah untuk menyimpan Stok EBM ni.. apa pun terima kasih pada pengasuh yang sudi tumpangkan Stok EBM si comel untuk beberapa hari.

Faber Deep Freeze 2

Dari apa yang dimaklumkan katanya Deep Freezer ni “Free Foaming Agent”

Cik malarang cakap ari tu.. lepas ni boleh meniaga ais krim malaysialah jawabnya.. hehehe.. Apa yang penting sekarang semoga niat kami untuk memberikan sepenuhnya susu badan kepada Muhammad Harraz Fahim akan tercapai untuk tempoh 2 tahun.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. finally...
    xdela membazir dah kan.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2.. selamat dia hantar awal.. kalau tak kena tumpang lagi umah pengasuh..

      Padam
  2. wah, boleh niaga eskrem sekali ni,,hehehe :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2... tu yg nak belajar buat aiskrim tu..

      Padam
  3. Balasan
    1. haha.. tak jual.. pakai sendiri je.. hehehe

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..