Jangan Kau Bersedih Isteriku

12/26/2011 11:59:00 PG 11 Comments

 

Salam sayang dari abg,

Mungkin semasa sayang membaca entri ini.. abg sedang dalam perjalanan balik ke Kuala Lumpur meninggalkan sayang bersama si comel dalam seketika waktu.

Semoga sepanjang ketiadaan abg disisimu.. sayang jaga diri baik-baik & jaga amanah yang telah dikurniakan kepada kita ini… Jangan bersedih sayangku.. Air matamu sangat bernilai buatku.

Sayangku

Doakan abg semoga selamat pergi & pulang semula kepangkuanmu sayangku.. Jangan kau tangisi pemergiaan ku seketika ini.. ada umur yang panjang insyaallah abg akan kembali disisimu.

LOVE U & MISS U FOREVER SAYANGKU… Sayang Cayang & Muhammad Harraz Fahim.

Sayangku dan Si Comel

Pesanan buat anakku.. Jangan nakal-nakal sepanjang daddy tiada.. kesian nanti mama ye cayang.. Insyaallah Abg doakan semoga sayang & si comel sentiasa sihat disana… Amin.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. Pergh berjauhan plak... He he..
    Xpa.. Blk2 mggu2 bro... Aku dulu tiap2 mggu blk...
    Xthn rindu kat ibu ngan anak.. He he...

    Semoga semuaanya terbaik bro..

    BalasPadam
  2. huhu..knp tglkn entry mcm ni,bertambah sedih rasanya....hati2 syg...we miss u syg...

    BalasPadam
  3. jangan bersedih farah...ahm balik demi tugasnya...semoga baby harraz sentiasa oke2 tanpa daddy di sisi...

    BalasPadam
  4. G manakah itu, mcm jauh jer bunyi nyer...

    BalasPadam
  5. itulah asam garam kehidupan.....

    BalasPadam
  6. @fazrol : tulah pasalnya bro.. Hujung minggu ni balik lg.. Hehe

    @malarang : jgn sedih sygku.. Entri khas untuk isteri tercinta

    @misz_eyza : insyallah..

    @zyash : balik kl sambung koje.. Cuti dh habis.. Huhu

    @sharinginfoz : betul tu bro..

    BalasPadam
  7. Heeeeee~ comei nya baby..

    P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

    BalasPadam
  8. Congrate on new baby.. tapi bahaya let baby dipangku ibu di dlm kereta... lebih baik beli baby car seat secepat mungkin... zackwiusa

    BalasPadam
  9. @Kizz : tq2..

    @madammondoq : hehehe.. baru belajar2 romantik.. hehehe

    @Anonymous : tu sekejab je dipangku oleh mamanya sebab nak kasi susu.. lepas tu letak belakang semula dengan makcik dia.. heheeh

    BalasPadam
  10. dah berkeluarga. macam itulah..takpe. ada masa..balik aje..hehe..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..