Macam Mana Nak Diet Kalau Macam Ni!

11/11/2011 11:32:00 PTG 10 Comments

 

Salam semua,

Sebelum aku nak masuk tidor ni saja aku nak kongsi dekat korang gambar dekat bawah.. ni barang bukan kongsi-kongsi punya.. ini semua aku yang punya.. percaya tak?

Burger Daging Special

“Burger Daging Special”

Baru niat dekat hati nak diet… tak mahu makan malam.. last-last terjebak dengan Burger dekat atas.. bukan 1 beb tapi 2.. hahaha.. korang jangan heranlah ye.. sebenarnya aku ni merupakan hantu burger.. hehehe

oklah mata dah berat.. aku nak masuk beradu dulu ye.. Selamat malam semua.. Wasalam

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. xyah sibuk diet bro.... dah ada yang sayang aku yang JIMBOB ni pun tak sibuk nak diet2 ehehehehhehee

    BalasPadam
  2. http://wanwidget.com/ jgn kata kau, aku pon dah terliur tgk burger nih, hehe

    BalasPadam
  3. biasa la org mkn 2 burger utk dinner..hehe..

    BalasPadam
  4. lain kali.. beli burger ayam dabel special.. baru mantap!! hahhaaaa

    BalasPadam
  5. xper2..makin berisi petanda hati gembira..hak3..ayat cover malas nak exercise...

    BalasPadam
  6. kalo nak diet, mlm2lah berger tu nmpak seksi dan melambai-lambai soh mkn kan? :)) hehehehe

    BalasPadam
  7. haiiii..nak share link ni untuk tips diet..
    http:// tinyurl.com/aku -dah- kurus

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum! Tumpang lalu, nak bagitau ni ade pertandingan Lose Weight Challenge, boleh menang sampai rm1000 woh! Best!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada link boleh buat rujukan ke.. nak test jugalah...

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..