Kurang 8.97 Sapa nak Tambah

10/31/2011 02:51:00 PTG , 14 Comments

 

Salam semua,

Hari ni adalah hari paling bosan aku rasa.. entahlah pasal apa aku pon tak tahu.. sampaikan satu peringkat.. aku dah tak tahu nak buat apa dengan internet ni.. hahaha.

Last-last entri ni yang jadi mangsa..

Nuffnang Earning OKT 2011

Bosan-bosan gi tengok akaun nuffnang.. kot-kot ada yang menarik dalam tu.. macam biasalah kalau bukan statistik pastinya earning yang ku nak tengok.. sekali tengok alahai kurang lagi RM8.97 lah pulak.. kalau tak mau aku dah tekan butang Cash-Out.

Ingat! sapa yang dah cukup syarat cash-out tu.. apa tunggu lagi.. cepatlah tekan butang tu.. hahaha.. ini sudah ujung bulan.. kalau mau dapat gaji awal bulan 12 buatlah cash-out hari ni.. kalau lewat.. silap-silap tahun 2012 cek tu baru sampai.

Macam aku ni.. nampak gaya tahun 2012 lah baru merasa duit ni.. hehehe. Takpelah kita simpanlah dulu ye.. hujung bulan 11 baru cash-out.

Ada sapa nak cukupkan aku punya earning tak?.. hahaaha

Nota : Jangan lupa layan MasterChef malam ni.. sejak dua menjak ni aku pon dah pandai sikit2 masak dah.. hahaha.. semua kerana program MasterChef dekat Astro 104

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

14 ulasan:

  1. aisehhh byk jeles arini ari menayang earning ekk hihi tadi kak ina dah tunjuk RM dia yg lagi sikit nak cecah 1k

    BalasPadam
  2. @far_east : jgnlah jelous tak berapa tu kalau bandingan dengan kak ina.. hehehe

    BalasPadam
  3. okey la tu bro...dah sah2x bulan depan mesti cukup rm50 punya kan....hehehehe confirm dapat cashout punya...

    BalasPadam
  4. Aiseymen..bikin panasss..kang tayang kang ada yang kena pow ni karang..hahaha

    BalasPadam
  5. Aiseymen..bikin panasss..kang tayang kang ada yang kena pow ni karang..hahaha

    BalasPadam
  6. akak nak bagi sikit kat kamu lah..kecian pulak akak tgk..tapi camner ek

    kamu nasihatkan budak tu supaya bernikah cepat sebelum perut tu besar at least boleh gak guna nama ayah dia..klu di gugurkan dahlah berdosa takut nanti roh baby ashik mengacau baru dia takut

    BalasPadam
  7. @hazman : memang confirm dapat tahun 2012 cek tu.. hehehe

    @Jai : tayang jgn tak yang bro.. aku ngeri tengok Mat tiger punya.. berapalah cek dia bulan ni.. dia tayang yang hujung2 je tu.. hehehe

    @Kak ina : hehehe.. tambah lagi RM9 je kak.. hehehe.. pasal budak yg kirim email tu.. tadi sy dah email dia minta kahwin segera dengan pompuan tu untuk elakkan perkara yg lagi buruk berlaku... lagi satu minta dia jumpa kaunselor.. Tq kak bagi pandangan

    BalasPadam
  8. Pergh! sikit lagi je tue...
    Boleh cash out minggu depan kot.. he he..

    BalasPadam
  9. @Fazrol : tulah bro.. nampaknya hujung bulan 11lah baru dpt cash-out ni.. hehehe

    BalasPadam
  10. patut la lama tak nampak, dah ade baby on the way rupanya! congrats!

    BalasPadam
  11. aku tambah lagi 0.25sen bro..:-p

    BalasPadam
  12. meh aku tambah sikit... kachingggg!!!!

    BalasPadam
  13. @sharinginfoz : hehehe.. macam tu nampaknya bro..

    @Teh Tarik Drinker : tq2 bro.. kira dalam pantang nak g event sekarang ni.. hehehe

    @Gaara : hehehe.. boleh2 tapi still tak cukup tu..

    @Kid : ko tambah yang 1k terus tulah dalam aku nya.. hahaha

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..