Gambar Suami Isteri Tidur Bersama, Banyak Syok Wooo

9/05/2011 08:55:00 PG 1 Comments

 

Salam semua,

Nampaknya hari pertama masuk opis di bulan September ni rasa kemalasan dek kerana bercuti lama masih terasa.. ai.. bangun.. bangun.. jangan malas.. Paling syok hari ni dekat opis ramai yang masih bercuti.. dan pastinya yang masih bercuti tu.. mesti masih peluk bantal lagi.. yang dah kawin peluk apa eh? :-)

Macam biasalah dah lama tak guna internet yang laju ni.. sekali dapat guna internet dekat opis semua web page nak je dibuka serentak.. paling wajib kena buka biasalah majikan kedua aku En. Nuffnanglahkan.. manalah tahu ada duit raya dia nak bagi.. hehehe

goda suami

kredit foto : pakcik google.com

Apa yang menarik pagi ni.. raya-raya ni ada juga orang ketagih nak tengok “gambar suami isteri tidur bersama”.. apa kejadahnya (kasar sikit ni) korang nak tengok gambar laki bini tidor ni.. ai macam dah takda gambar lain korang nak tengok ye.. kalau korang nak tengok gambar suami isteri dihari raya tu ok lagi.. ni nak tengok gambar orang tidor.. peliklah korang ni..

“Mengaku cepat sapa punya koje ni.. hahaha”….

Gambar suami isteri tidur

Rasanya dalam blog aku ni takda aku tunjuk gambar laki bini tidur.. tapi takpe.. aku dah tolong cari dekat google.. gambar apa yang korang nak tengok sebenarnya..

Ingat budak-budak bawah 18 tahun kena ada mak bapak sekali ye baru leh tengok.. sabar.. korang ni sungguh gelojoh sangat..

Tengok dekat bawah ni.. ni ke yang korang cari

>

<

>

<

>

<

Boleh sabar sikit tak?

>

<

>

<

>

<

gambar suami isteri tidur bersama

Wah banyak syok ye korang tidur.. bangun.. bangun… sapa nak tolong tangkap tikus-tikus dekat umah aku ni .. kalau korang asik membuta je laki bini ni..hahaha

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. hahahaaaa... best best.. saper laaa agaknye ye..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..