Zizan Raja Lawak Guna Toyota Passo Racy Turbo

 

Salam ramadan semua,

Ingatkan aku sorang je yang tergila-gilakan model kenderaan Jepun iaitu Toyota Passo Racy ni.. rupa-rupanya Zizan Raja Lawak pon minat juga ye.. orang banyak duit takda hal nak layan kereta racing ni..

Korang tak percaya tengok gambar dekat bawah ni.. Perrgggg Engine Turbo sehhh..

 toyota passo berlakon 1

toyota passo dalam drama

Kredit foto : budiey

Dah percaya dah… ok sebelum aku melalut lagi jauh baik aku gi tahu korang semua cerita yang sebenarnya..

Sebenarnya kereta Toyota Passo dekat atas bukan milik Zizan Pon tapi hanya digunakan dalam set pergambaran telemovie ‘Cintaku 120 KM/J’ lakonan hebat Zizan Razak, Siti Saleha, Izzu Islam, Wawa Zainal, Cat Farish, Azlan Kami dan ramai lagi, yang akan ditayangkan pada malam sambutan Aidilfitri tahun ini di TV3.

Aku tak mau cerita panjang pasal telemovie ni.. sebab segalanya dah diceritakan di budiey korang baca dalam blog tu ye.. apa yang pastinya aku mesti tonton telemovie ni sebab aku minat dengan kenderaan yang digunakan dalam telemovie tu..

Apa yang pastinya kalau tele movie arahan Ahmad Idham mesti meletup punya.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. aku pakai iswara buruk aje.. :)

    BalasPadam
  2. @kid : hehehe.. buruk2 pon masyuk kocek.. hehehe

    BalasPadam
  3. den plak pakai kete tahun 1978...
    oldskool gila...huhu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..