Tak Sempat Berbuka Di Rumah Semalam

8/04/2011 08:52:00 PG , 6 Comments

 

Salam ramadan semua,

Semalam merupakan hari paling penat sekali, bukan penat dekat opis tapi penat dalam kereta.. mana tidaknya aku keluar dari opis jam 5.00 petang sampai dekat kawasan umah kurang 5 minit lagi nak berbuka.

Sepanjang perjalanan balik jalan jam teruk seteruknya aku pon tak tahu apa masalahnya semalam.

Apa lagi dahlah juadah berbuka tak beli lagi.. last-last cik malarang kata kita makan kedai mamak jelah abg.. aku pulak kalau sebut kedai mamak & nasi kandar ni memang ok je.. penyudahnya kami berdua berbukalah di kedai mamak dekat area umah.

 mamak cornner 2

Kedai penyelamat untuk berbuka semalam.. nasib baik tak ramai customer..

mamak cornner 1

Malas nak tunggu order kita orang makan nasi je.. senang ambil apa lauk nak makan terus tunggu azan.. tak sampai 2 minit lepas kita orang duduk azan pon berkumandang.. dan selamatlah kami berbuka di mamak cornner ni.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. hahaaaa.. ciannya bro.. aku sampai jumaat ni bukak posa kat opis.. minggu depan banyak off day.. yess!!!

    BalasPadam
  2. Perghhh..tuh nasik melantak namanya bro..hahaha

    BalasPadam
  3. hihi ingat tak semoat nak berbuka lgsg..okeh la sempat lagi kat kedai mamak

    BalasPadam
  4. meriah jugak la nasik tue... sure kenyang kan....

    BalasPadam
  5. @Kid : sabrlah bro.. hehehe

    @Jai : hehehe.. kebulur masa ni bro..hehehe

    @Far_east : selamat ada kedai mamak kalau tak korek hidunglah buka puasa.. heheehe

    BalasPadam
  6. @hazman : mana tak meriah.. nasi kandar buatan sendiri.. kuah campur2.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..