Earning Nuffnang dan Churp Churp Bernilai

6/30/2011 02:09:00 PTG , 9 Comments

 

Salam semua,

Aku dah tahu rata-rata semua blogger laju je klik link bila ada tajuk berkaitan earning, nuffnang dan churp churp ni.. termasuklah yang cakap ni.. hehehe.

Bagi yang dah cukup syarat untuk cash-out pastinya hari ni menjadi pilihan menekan butang cash-out pada akaun nuffnang.. kalau tekan butang cash-out esok..jawabnya 2 bulanlah korang menunggu cek sampai.. hehehe.

earning nuffnang dan churp2

Sebenarnya aku masih belum gatal tangan lagi nak cash-out earning nuffnang & churp churp aku walaupun dah lama cukup syarat.. hehehe.. cadangnya duit tu akan dicash out bila lagi 2 bulan myvitrd junior nak keluar.. hehehe.. mungkin lepas raya dah boleh buat cash-out kot… yelah masa tu duit dah habis bagi duit raya.. :-)

Sekarang semua kena pakai duit.. masuk tandas pon ke bayar.. jadi duit memang penting zaman sekarang ni.. kalau takda duit orang pandang sebelah mata je.. tapi kena ingat jangan jadi hamba duit sudah.

Sapa yang dah buat cash-out earning hari ini?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. hehehe...baru je lepas cash out hari ni mid

    BalasPadam
  2. haha memang laju jerr klik nak baca...waaa mesti masyuk banyak tue kan

    BalasPadam
  3. sy ni mudah gatal tgn nk cash out..2 hari lepas dah cash out...sikit jer

    BalasPadam
  4. mas nak tanya tentang cash out ni...
    seelokknya kene cash out berapa hb yerk....
    lepas tu kan...tetiba duit tu dah hilang dalam pembayaran sebelumnya setelah dicash out 30 hari lebih....
    sebab apa yerk...
    ari tu tercash out bila dah cukup...lupa berapa hb...
    ke memang akan hilang bila cek akan sampai kat kita...
    cek tu sampai macam mana yerk..
    mas ni baru lagi dalam nuffnang ni...
    harap dapat membantu yerk..

    BalasPadam
  5. @ron : aku dah agak dah.. tokey mufin mesti cash out cepat ni.. masyuk..hehehe

    @Far_east : adalah sikit2 rezeki isteri n anak2.

    @Lin Azlina : tahniah2.. kalau gatal tangan memang selalu nak cashout je.. hehehe

    @Mas : kalau sebaiknya setiap hujung bulan atau minggu terakhir dalam bulan tu.. sebab kalau awal bulan cash out.. cek akan di hantar 2 bulan.. rasanya nilai cash out sebelumnya tak akan hilang dalam current earnings memang hilang.. tapi dalam payment history tak boleh hilang.. mesti ada sejarah pengeluaran dekat situ.. tapi kalau hilang juga boleh hantar tiket dekat nuffnang tanya

    BalasPadam
  6. akak baru gak cashout tadi..rasa akak bagi ahli geli-geli sebulan dah dah dapat cek dah. Setakat ni macam tulah ...tak pernah lambat lagi

    BalasPadam
  7. nak peram lagi?? sama ar kita..maybe bulan depan kot cash-out.. nak kumpul lagi banyak2.. hehehe

    BalasPadam
  8. @kak Ina : seronokkan kak bila tiap2 bulan boleh cash-out.. :-)

    @Fitrihadi : hehehe.. jgn peram lama2 nanti busuk kawan.. hehehe

    BalasPadam
  9. wah cam banyak bunyinyer bro...aku lama dah tak pakai nuffnang nie...ganti ngan innity ..so far nampak cam masyuk.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..