Tuesday, May 24, 2011

Promosi AirAsia Tambah Serendah 10 Sen Sahaja

 

Salam semua,

Berita gembira buat mereka yang berminat untuk pergi bercuti pada tahun 2012. Kini Airasia sekali lagi membuat promosi GILA! dengan tambang serendah RM0.10 (Sepuluh Sen Sahaja).

Tidak Percaya? Tengok iklan dibawah.

Promosi Airasia 2012

Maklumat Tawaran Hebat

Tempoh Menempah : 23 May 2011 - 29 May 2011

Tempoh Penerbangan : 6 Februari 2012 - 20 Jun 2012

Nota Promosi

- Tempahan awal diperlukan.
- Tambang tidak tersedia pada tempoh embargo.

(*) Tiada Caj Bahan Api untuk tambang ini

 

Apa tunggu lagi TEMPAH SEKARANG! & Terbang bersama keluarga anda keserata tempat menarik didalam & luar negara

11 comments:

  1. memang bagus, tapi kalau saya memang tak reti nak plan untuk next year

    ReplyDelete
  2. @Sharinginfoz : kalau nak beli cari bawa Rm100 bro.. kalau tak jadi pegi pon tak rasa sangat duit tu burn

    ReplyDelete
  3. murah2..pnah bli tiket hrga rm33 je..bla ats flight tnya org bli brp.. dia ckp rm230. huhu.. besa dekat 200 tu..

    ReplyDelete
  4. jdi follower 1031..sbb post psl tiket murah hehe

    ReplyDelete
  5. smlm try masok web air asia jem kott.. nasib bek hari ni da ok. tokyo ade 2oo tp ingat nk g korea la.. tunggu a nanti haha :)

    ReplyDelete
  6. amboii.. seposen aje.. aku bawak sekampung pun boleh,., hehehe

    Perpisahan Berlaku Lagi | Sayonara IBM 34

    ReplyDelete
  7. murah gilerrr tue memang nak tempah tapi asik masuk waiting list jerrr

    ReplyDelete
  8. myvitrd....deqdeq tertarik ni....igt nak bawa mak ayah jalan2 kt bandung....

    tapi mcm mana nk tempah...dan harga ni utk sehala kan....klu nak beli 2 hala kiran double dr harga dia promosi tu ke atau mcm mana...

    myvitrd tolong cerita sikit ye mcm mana nk tempah tiket murah ni....deqdeq teringin sgt nak tempah

    ReplyDelete
  9. @Deqdeq : Masuk dalam link http://www.airasia.com/my/ms/promotion/rr0920206.page

    dah tu buat tempahan online.. dalam tu ada pilihan sehala atau 2 hala.. dah tu kalau nasib badan mana tahu pergi balik boleh dapat harga RM0.10 sen jelakn.. yang kena bayar cuma Tax je kalau tak silap RM50.. takpe cuba2 je dulu buat tempahan.. tengok harga berapa yg dia tawarkan.. kalau setuju baru teruskan tempahan.

    ReplyDelete
  10. deqdeq dh cuba2 tempah...klu ikutkn harga promo ke bandung rm45 sehala, tp bila pilih tarikh yg nak dh jadi rm114.

    cuba2 lagi pilih dpt jumpa yg rm10 sehala....kira tu plg murah yg deqdeq jumpa.

    kiranya harga promo tu ikt tarikh yg dia bagi la ye..klu nasib kita baik dpt la..klu tak kena byr lebih skit la kan.

    ReplyDelete
  11. @deqdeq : betul2..sapa cepat dia dapat.. kalau dah habis tempat duduk jadi mahal.. semalam pon ada cek juga d bandung paling murah RM10 je.. kalau jakarta ada lagi jumpa 10 sen semalam.. hari ni tak tahulah..

    ReplyDelete

Jangan segan-segan bagi komen ye..

Artikal Terdahulu

Catatan Popular Bulan Ini