Nama dan Sifat Saya | Boleh Caya Ke Ni!

4/24/2011 01:16:00 PTG 5 Comments

 

Salam hujung minggu,

Hari ni merupakan hari yang aku kena duty pagi.. so gi opis bawalah cik malarang sekali tolong temankan.. Nampaknya hari ini aku kekeringan idea apa yang nak dikongsi dalam blog.. jadi aku mulalah buat kerja-kerja blogwalking je.

Dalam boring-boring layan facebook sekali.. sejak dua menjak ni..banyak pulak budak2 dalam facebook ni share pasal satu aplikasi yang diberi nama “nama & sifat saya”.

nama dan sifat saya 

Gatal punya tangan klik so aku pon mencuba jugalah.. apa sebenarnya fungsi aplikasi tu? ooo rupanya-rupanya aplikasi ramalan nama dan sifat yang dimiliki dalam nama tu.. baru ku tahu ni rupanya..yang budak-budak dok share dekat FB tu.

Dan hasilnya.. kalau korang nak kenal sapa aku.. korang tengok jawapan dekat bawah ni.

nama dan sifat myvitrd

** Betul ke aku suka mengkritik? emmm mungkin kot.. kalau pendiam dan sopan tu.. korang kena tanya dengan cik.pn malarang ye.. jawapan ada dekat dia.. hehehe

Nota pesana : Jangan jadikan ramalan ni sebagai rujukan atau kepercayaan anda untuk menilai diri anda sendiri.. jangan lupa bahawa minum arak, berjudi dan bertenung nasib adalah satu dosa besar.. so jangan percaya dengan ramalan ini.. kalau ada yang betul dari apa yang dia ramalkan tu mungkin hanya satu kebetulan.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. Memang tak percaya langsung benda alah macam ni, he he

    BalasPadam
  2. sape yg tag saya akan cepat2 untag

    BalasPadam
  3. urm btol jgak 2....
    sje nak sdapkan aty jew...!!!!!!!

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..