Hadiah Harijadiku Dari Tersayang

4/04/2011 10:55:00 PTG , 5 Comments

 

Salam semua,

First terima kasih kepada isteriku yang tercinta.. Cik.pn. Malarang sebab bagi hadiah buat hari jadiku yang ke-3?.. Sejak kami kenal sampai kawin.. setiap tahun mesti ada hadiah istimewa yang akan dihadiah oleh isteriku ni.. sebab tu aku bertambah-tambah sayang dekat dia.. hehehe

Nak tahu apa yang cik.pn bagi jom tengok dekat bawah ni..

hard rock cafe Comel je beg tukan.. tengok dekat bawah ni apa isi beg tu..

t-shirt hard rock cafe Haa.. ni dia hadiah harijadi aku tahun ni.. sehelai T-Shirt Hard Rock Cafe Penang.. sebenarnya masa aku gi honeymoon dekat Bali aku dah berkenan nak beli baju ni.. tapi disebabkan dana tak cukup masa tu.. kempunan aku nak beli dekat sana.

hard-rock-1 hard-rock

Dah tu kebetulan Hard Rock Penang baru je di buka so dapatlah aku jadikan T-Shirt ni sebagai koleksi aku.. ingat nanti kalau ada rezeki gi Bandung aku nak cari lagi sehelai dua ni.. mana tahu cik. pn nak belanja en.abg dia lagi sekalikan.. hehehe

“TERIMA KASIH ISTERIKU.. LOVE U & MISS U FOREVER SAYANGKU”

Nota Kaki : Hadiah harijadi yang paling tidak ternilai adalah kejujuran dan kasih sayang dari seorang isteri.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. Laaa..hang punya bestday ker..Selamat menyambut hari tua..hehe..ooo..collector HRC T-Shirt gak ker..adeyy..samalah kalau awal boleh bagi..wakakaka..so far gua ada koleksi T-Shirt HRC HongKong, Beijing, Shanghai, Bali, Cairo,tengah nak tambah lagi nie..hehe

    BalasPadam
  2. @Jai : wah banyak tu... gila ah bro.. tq2.. nanti g mana2 boleh hadiahkan dekat aku.. hehehe

    BalasPadam
  3. hepi burfday beb.. welcome tu 3 series... hehehehehe

    BalasPadam
  4. @ciklilyPutih : tq2.. ni dah mcm 3 series bmw.. hehehe

    @malarang-kak : love u 2 sygku..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..