THE GREAT ChurpChurp RACE!

4/21/2011 03:14:00 PTG 1 Comments

Salam semua,

Kalau semua orang tengah promote THE GREAT ChurpChurp RACE! aku pon nak promote juga.. kata orang rezeki kena bahagi-bahagi.. tak gitu kawan-kawan.


Rasanya dikalangan blogger dah tak asing lagi nama churp churp ni.. kalau korang join nuffnang dah semestinya korang kenal churp churp  ni.. so kalau dah kenal apa lagi sama mau race dengan aku.. hehehe

Kalau yang belum kenal lagi korang register churp churp dulu ye.. mudah sahaja.. isi borang online dah tu boleh terus race.



Hadiah utama  untuk pertandingan race ni adalah sebuah iPad 2 yang menjadi kegilaan ramai sekarang ni.. dan banyak lagi hadiah lain menanti anda semua.

So untuk maklumat lanjut korang boleh rujuk dekat churp-churp.

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. wah...memang sangat menarik...jom sesama kita join...mana tahu rezeki kan... :)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..