Kenapa aku buang widget shoutmix

2/16/2011 11:34:00 PG , 9 Comments

Salam,

Semua orang dah mula bekerja aku kira hari ni.. maklumlah ada yang cuti start dari minggu lepas lagi.. macam aku memang tak cuti semalam pon kena koje.. tapi bernasib baik sebab cik.pn selalu teman g koje.. kira duit ot tu kena bahagi dualah .. hehehe

Berbalik kepada cerita widget shoutmix ni.. aku memang dah lama nak berhajat nak buang sebab kekadang rakan-rakan blogger banyak gunakan widget ni untuk spam link je.. kekadang benda yang berulang-ulang sehari di spam dalam tu. Jadi langkahnya aku buang terus widget tu hari ini.

 Tinggal kenangan.. tamat perkhidmatan hari ini..

Jadi mungkin lepas ni dah kuranglah orang masuk buat blogwalking dalam blog ni.. tapi takpelah aku dah tukar sekarang kepada widget baru iaitu dari gengblogger.. tentu ramai rakan-rakan yang dah join gengblogger ni kan.. so kalau korang mendaftar di gengblogger dan membuat lawatan ke blog ni secara automatik jejak kaki korang akan tertinggal dalam kotak widget baru dekat bawah ni.

Lepas ni sekiranya jejak korang ada melekat dalam tu insyaallah aku akan balas kunjungan korang semua andai ada kesempatan.. kalau tak dapat kunjungan balas tu faham2 jelah ye mungkin aku busy masa tu.. apa pon insyallah aku cuba replay kunjungan korang semua.

bagi ahli gengblogger jejak anda akan dikesan didalam ini

Kepada yang belum lagi menyertai gengblogger bolehlah jenguk-jenguk dalam web tu ye.. rasa-rasanya mana yang lebih baik korang guna widget shoutmix tu ke widget gengblogger ni?


** Adakah widget ni memberatkan loading blog korang? minta pandangan sikit..

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. belog saya tak fofular macam kamu jadi letak shoutmix pun cuma jadi hiasan jerr... :(

    kalau kamu rasa shoutnix tue menyusahkan better buang ajerr dari dok sakit hati baca apa yg ditulis...

    BalasPadam
  2. ohhh... benda ni dr GB ke... hahhaha.. xpnah lak amik kesah.. mekasih eh....

    BalasPadam
  3. wah...akak top 10 pengomenlah. nasib bukan pengomel.. ada tak jejak akak dari GB?

    BalasPadam
  4. @far_east : kita sama je.. tak popular juga.. hehehe

    @athirah : ye dari GB.. pegi dekat setting boleh ambil kod dekat situ

    @Adzriel AB : tulah orang rajin komen ni.. tq rajin komen sini.. jejak akak sekarang atas sekali tu

    BalasPadam
  5. ehh kamu lebih fofular laaa...

    BalasPadam
  6. salam ziarah.. makasih atas info yg diberikan ni. nnt sy join gengblogger.

    BalasPadam
  7. ala shoutmix da xde,,,,tag utk GA yer,,,

    BalasPadam
  8. @far_east : sikit2 je.. heheeh2

    @halen : sama2

    @syed : ok insyaallah join

    BalasPadam
  9. ish....dah lama deqdeq tak online....byk yg deqdeq dh ketinggalan dlm blog myvitrd ni...

    dah buang shoutmix rupanya....

    deqdeq pun msh fikirkan nak buat ke tak....

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..