Ambil Peluang Buat Duit Melalui Facebook dan Twitter

2/01/2011 10:32:00 PG , , 14 Comments

Salam semua,

Teruja sungguh aku bila tengok kak Redmummy buat review earning dia untuk bulan Januari 2011 ni.. mana tidaknya cuma guna facebook dengan twitter je earning dari churpchurp mencecah lebih dari 1k sebulan.. buktinya tengok print screen dekat bawah ni..

amacam sekarang ada berani buat macam redmummy.. semua hasil usaha sendiri dan kegigihan beliau dalam churpchurp.. kalau nak tahu cerita lanjut baca dalam I reveal my Jan’s earnings! 


Kalau asik tengok kejayaan orang dah tu berangan-angan nak jadi macam redmummy memang takkan berjaya kalau kita sendiri tak mulakan langkah pertama kita untuk sebaris dengan redmummy.

Apa kata kalau korang nak merasai kemanisan duit hasil dari berfacebook & bertwitter macam redmummy tu korang daftarkan diri juga di churpchurp sekarang.. jangan tunggu nanti, esok, minggu depan, bulan depan atau tahun depan.. sekarang juga korang klik dekat churpchurp ni.

Selepas korang klik dekat churpchurp terus daftar melalui akaun facebook korang yang sedia ada atau kalau takda facebook lagi daftar dengan isi maklumat seperti dalam gambar dekat bawah ni..


Borang online akan dipaparkan seperti diatas untuk memudahkan bayaran dibuat nanti.. isi betul-betul kalau salah nanti cek sampai kemana-mana je.. hi2

Semua orang ada facebook kan.. so kalau ada facebook klik je dekat "Sign in with Facebook" dan kini anda sudah menyertai komuniti churpchurp


Persoalan bagaimana nak menggunakan churpchurp boleh rujuk pada blog sahabat kita Zaid "Bagaimana menggunakan churpchurp dengan betul"


kalau tidak dipecahkan ruyung
manakan kita dapat sagunya

rezeki tak datang bergolek
kalau tidak dicari

renung-renungkanlah ye

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

14 ulasan:

  1. churp2 faiz tak berkembang maju lagi hihi...

    BalasPadam
  2. Kalo mmg kje dok dpn pc layan internet je bolehlah kot..
    Huhuhu..
    Tpi hendak seribu daya kan..

    Latest entry : Fynn Jamal nak bunuh aku?

    BalasPadam
  3. @far_east : takpe pelan2.. apa pon teruskan usaha je..

    @masterfaiz : bagus2 selamat berchurp2

    @d_tieah : betul2.. sebab tu dari berfacebook & bertwitt kosong je.. baik bertwitt dan berfacebook sambil jana pendapatan pasif ni..

    guna masa sebijaknya.. kak redmummy pon keje juga dia guna semua peluang waktu lepas habis keje.. yang penting pandai bahagikan masa.

    BalasPadam
  4. betul tue yg penting matlamat utama berbloging tercapai..

    BalasPadam
  5. @Zura : kalau takda usaha tak boleh nak kaya macam redmummy.. so teruskan usaha

    @far_east : betul2 tu yang bagus.. lupa nak ckp.. cuba tengok blog awak tu.. napa tak boleh nak tinggalkan komen.

    BalasPadam
  6. dah tgk dah..faiz pun xperasan sebab apa xbleh komen..nt faiz cek setting balik.. ;)

    BalasPadam
  7. @far-east : ok2 mungkin ada setting yg ter disable tu..

    BalasPadam
  8. hebat betu redmummy tu kan..
    i punya baru belas2.. hehe!! :)

    BalasPadam
  9. @Amirrah Zawani : memang hebat sebab dia bukan baru sehari berblog dah bertahun2.. memang layak dapat habuan macam tu.. so kita yg baru ni jadikan dia sebagai mentor.. jngn busuk hati dengan dia sudahlah ye

    BalasPadam
  10. Nak dpt rm mcm tu mesti kena buat banyak assignment kan.? Setakat daftar ajer tapi tak aktif habuk jer laaa.... kerja kerja kerja...bangun bangun weyy...jgn berangan.

    BalasPadam
  11. dah ada churp2, tp tak reti guna lg..nak kene belajorr huhu

    BalasPadam
  12. ambvil jangan tak ambil peluang ni

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..