Nuffnang-Churp Churp Connect | Terbaru dari Nuffnang


Salam,

Beberapa hari lepas aku adalah masuk tengok dalam akaun churp churp aku yang dah lama bersawang.. rupa-rupanya churp-churp dah berubah wajah baru dan banyak perubahan yang telah ditingkatkan ke atas system aplikasi churp churp.

wajah baru churp churp

Korang blur ke aku cerita pasal churp churp ni.. nak tahu apa dia churp churp baca sini .. dalam tu ada cita sikit pasal aktiviti churp churp

Pagi ni pulak bila aku bukan site nuffnang satu lagi penambah baikkan yang telah dilakukan antara nuffnang dan churp churp iaitu akaun nuffnang dan churp2 boleh diintegrasikan antara satu sama lain. Dalam erti kata lain sekali login akaun nuffnang korang dah boleh buka akaun churp-churp sekali..

Mudah dan senang bukan.. tapi macam mana nak buat? ok follow kaedah dibawah ni..

Mula-mula login terlebih dahulu akaun nuffnang korang.. dan seterusnya korang akan melihat bar kecil diatas halaman akaun nuffnang korang. Tujuan bar kecil tu untuk menyambungkan akaun churp churp ke akaun nuffnang korang.

Klik pada "Link Now" dan seterusnya paparan dibawah akan terpapar


Masukkan password akaun churp churp korang dan klik sign in ... tunggu sehingga paparan seperti dibawah tertera dan akhirnya akaun churp churp korang berjaya di linkkan bersama dengan akaun nuffnang korang.


Mungkin ada yang belum memiliki akaun nuffnang so apa kata daftar sekarang untuk mendapatkan pelbagai faedah dari aktiviti yang dilaksanakan disamping dapat menjana pendapatan tambahan melalui pengiklanan didalam blog..

P/S : Kalau tidak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya.. nak seribu daya tak nak memang suka berdalih..

online counter

Tagged as : Kelehihan antara nuffnang dan churp churp, Bagaimana menjana pendapatan dari nuffnang dan churp churp

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. @suffer8zine : apa lagi kasi connect lah ...hehehe

    BalasPadam
  2. aku terperasan lama dah.. selepas bebrapa hari Churpchurp tukar wajah..ahaks dan aku dah linkkan nuffnag dan churpchurp untuk akaun aku..

    BalasPadam
  3. @abu : bagus2...kena peka sekarang ni dengan perubahan nuffnang.. tak mau ketingalan bro

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..