Kenangan Tarikh 26 Disember 2009 | Majlis Kawin Aku

12/26/2010 04:58:00 PTG , 10 Comments

Salam semua,


Tadi masa aku tengah duduk depan pc wife aku tegur.. "abg ingat tak tarikh 26hb ni.." bila aku ingat-ingat balik.. yaallah rupanya tarikh 26hb yang jatuh pada hari ini merupakan tarikh masa aku kawin dekat rumah aku dijohor.. sebelum majlis kawin dijohor kita orang buat majlis kawin dekat penang.

Jom kita layan gambar2 kenangan kawin aku dekat johor tahun 2009

 nilah dia barisan pendekar kecil yang tak sempat buat persembahan masa tu sebab tiba-tiba hujan turun dengan lebatnya.

korang tengok tu hujan selebatnya... mana tak pengantin dengan pengiring berlari mencari perlindungan.. tak pernah-pernah pengantin lari tau.. huhu

 hujan lebat pon sempat lagi posing ni.. walaupun hati ada sedih..

ni rakan satu opis aku .. yang datang dari kl bersama keluarga

 membaca doa sebelum menjamu selera.. kalau korang nak tahu masa ni.. khemah tempat makan beradap banjir... kata orang mesti ada salah sorang pengantin kuat makan belacan... sapa ye antara kami berempat ni.. cepat mengaku.... hehehe..

Terima kasih En. Mus dan keluarga kerana datang.. ni merupakan bos kepada wife aku masa keje dekat TNB Penang..

ibu dan bapa mertuaku yang disayangi..

 sepupu kepada wife aku... kalau korang nak tahu dia orang anak beranak naik kancil je dari penang sampai johor... hebat tak hebat sepupu wife aku ni.. tq abg anuar dan kak norli sebab datang ke johor

 senyum je pengantin ni.. kalau korang perasan muka aku masa ni kurus dan cengkung lagi.. sekarang dah gemuk.... huhuhu

 ni semua barisan rakan sekerja aku dekat Bernama... semua datang dari kl.. tq sebab korang datang memeriahkan majlis aku..

Barisan keluarga mertua aku yang datang dari penang... tq semua sebab datang ke teratak buruk kami..



Nota kaki : pernah sekali hari tu wife aku cakap jom bang kita buat majlis kawin sekali lagi.. hehehe.. korang tahu kenapa dia cakap macam tu.. sebab dia teringat masa kita orang kawin.. masa dia tanya tu.. kita orang pegi dekat satu majlis kawin dekat kg. mertua, Penang.. so kepada yang dah kawin.. korang pernah teringin tak nak buat majlis kawin korang semula?... mengimbau zaman kawin.. hehehe


online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. @hans : semoga tarikh tu jadi kenangan kami berdua.. hans betul ke nak kawin 26 julai.. tahniah2..

    @Mknace : tq2.. memang terbaik..

    BalasPadam
  2. baru setahun...DeQdEq nampak Tn Punya dah berisi sekarg hehhehe....tgk semalam kat sunway lagoon tu la...

    igtkan Tn Punya x perasan DeQdEq, DeQdEq pun sampai pandang 2 kali la nak pastikan betul ke tak....hehhehe...tapi tak gak nak tegoq kot2 salah orang....malu nnt ...hehehe...

    semoga bertambah erat dan dilimpahi rahmat utk Tn Punya dan isteri....

    BalasPadam
  3. hope berkekalan..hee.nnt 26hb skli lg ingtkn kpd wfe lak=) br die rse same2 xmlupakn trkh keramat..hehe

    BalasPadam
  4. @deqdeq : tulah.. baru setahun ni dah mula naik semua.. kalau 30 tahun lagi tak tahulah..hahaha..

    next time boleh jumpa kalau ada event..biasalah kami berdua pemalu sikit..hehehe

    @mizz_nizz : insyallah.. kekadang kita kena ingat mengingatkan juga.. maklum jelah dah semakin tua.. hehehe.. tq doakan kami berdua

    BalasPadam
  5. hehehhe...klu dah 30 tahn...x tau la nak bygkan mcm mana nnt...hehhehe..

    insyaAllah lepas nih klu ada jumpa kat mana2 tegoq la yer...

    DeQdEq pun malu gak sebenaqnya wkt kat sunway tu...malu tkt salah orang...hehheh

    BalasPadam
  6. @deqdeq : insyallah.. nanti sya kenalkan dengan wife.. so adalah kawan wife sy nanti..hehehe

    BalasPadam
  7. yeah....bleh2...

    best nih dapat la DeQdEq tambah kenalan...

    BalasPadam
  8. wow what marriage party is happening it is really very cool happen i like it thanks nice commitment...thanks..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..