Tension TV Rosak Pulak

11/21/2010 12:30:00 PG , 3 Comments

Salam malam,

Aduh time aku nak santai-santai tengok tv dengan wife, time tulah tv buat hal.. korang tengok dekat bawah ni apa dah jadi dengan TV aku ni.. kalau dekat hospital ni tanda orang dah mati.. kalau tv ni tanda mati juga ke?


Aku sebenarnya baru je sampai dekat umah sewa baru balik dari kg. ingat penat-penat nak rehat sambil tengok tv.. sekali on hasilnya macam dekat atas tu.. tension aku dibuatnya. suara je ada.. apakan daya tv dah tukar jadi radio pulak. huhu.

Tension punya pasal tak dapat tengok cerita Karma Salina dekat tv3.. wife aku dah tertido sekarang ni.. adeh.. nampaknya kena cari barged beli tv ni.. takde nak sedekah tv dekat aku.. hehehe.. dengar cita duit nuffnang semua masyuk.. tak gitu eyriqazz.. banyak sponsor post tu dapat.. hehehe..

online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. Skrg nie tv murah banyak terjual baget 300 pun boleh dapat Tv pakai buang.. ahaks

    BalasPadam
  2. @Abu : taklah sampai tv pakai buang abu.. heheh.. lampin je pakai buang.. tunggu duit nuffnang baru angkat tv lah.. hehehe

    BalasPadam
  3. kedai aku banyak jual tv second murah2 tengok dalam mudah

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..