Inspira Pilihanku : Pelancaran Hari Ini

11/10/2010 11:01:00 PTG , , , 7 Comments

Salam,

Apa kata boring2 ni layan dulu kereta inspira yang baru dirasmikan hari ini.. wajah sepenuhnya seperti dibawah ni.


untuk maklumat lanjut boleh rujuk pada website proton @ inspiraclub

rujuk website proton

Wajah hadapan yang garang seperti Mitsubishi Lancer

Hampir 100 % wajah inspira menyerupai Mitsubishi Lancer

wajah sepenuhnya inspira proton terbaru

mampukah engine yang mendapat sentuhan lotus ini menyaingi engine Mivec Mitsubishi Lancer

rekabentuk stering yang mampu menggerunkan pemandu dijalan raya

Mantap.. lagi2 kalau aku yang duduk dekat dalam ni..


Dibawah Harga Bagi Proton Inspira mengikut kawasan

Peninsular Malaysia Prices

Proton Inspira 1.8 M/T – RM78,999
Proton Inspira 1.8 CVT – RM84,999
Proton Inspira 2.0 CVT – RM91,999

East Malaysia Prices

Proton Inspira 1.8 M/T – RM80,999
Proton Inspira 1.8 CVT – RM86,999
Proton Inspira 2.0 CVT – RM93,999

Langkawi Prices

Proton Inspira 1.8 M/T – RM71,999
Proton Inspira 1.8 CVT – RM75,999
Proton Inspira 2.0 CVT – RM82,999

"Boleh rujuk Paultan untuk info lanjut"

P/S : Sygku izinkan abgmu membeli satu lagi kereta idaman ni.. tak dapat Mitsubishi Lancer 2.0 dapat Proton Inspira 2.0 pun jadilah...hehehehe

online counter

Tagged as : Perasmian Kereta proton terbaru Inspira
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. alamak, mahal juga kete malaysia ni, fuhh

    Terkini : Contoh gurauan manja

    BalasPadam
  2. @suffer8zine : memang tak mampu bro..huhu

    BalasPadam
  3. perggg mahal tu, bila aku nak dapat merasa pakai keta tu... nak tunggu duit dari nuffnag.. ermm tak tau nak buat camna ....

    BalasPadam
  4. mampu tgk je mid...
    pakai sampai pencen lah cam ni wira aku...:)

    BalasPadam
  5. x nak keta ni...kan dah janji nak beli keta lain....

    BalasPadam
  6. @abu : takpa ada usaha.. adalah caranya

    @ron : samalah rone.. aku pon mampu tengok dalam gambar je

    @Sharinginfoz : apa lagi g test drivelah dekat showroom

    @malarang_kak : oklah syg..kita beli kereta sorong je ye.. buatan jepun juga tu.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..