[GENGBLOGGER] tetap yang terbaik

6/14/2010 03:39:00 PTG , , 6 Comments

Salam petang semua, memandang ari ni kita orang semua dekat opis relek2 je sebab bos n supervisor semua cuti yang tinggal macai2 macam aku je, so apa lagi online dengan gengblogger 24 jam lah apa lagi.

kalau tak sebelum ni aku masuk pagi, tengahari dan sebelum aku balik petang tu je.

Tapi ari ni aku balas dendam buat blogwalking sebanyak mungkin sampai muntah biru. ni semua gara2 lepas geram sebab ari sabtu n ahad aku hanya mampu tengok blog je, sebab line broadband aku slow sangat.

bagi aku GENGBLOGGER tetap yang terbaik unutk aku membuat jalan cari makan. kalau ada entri best aku jumpa aku baca dan komen sekali. kalau takda entri yang menarik aku cuma tinggal jejak dalam shout box atau follow je blog tu.

sekarang ni dah tiba masanya unutk aku berehat dulu.. oklah kepada yang aku dah terjah tu.. rajinlah tengok2 aku pulak ye.. opss promolah pulak.. oklah layannnnnnnnn..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. samelah kene tggl dengan bos jugak...miahaha~

    BalasPadam
  2. jom berpesta time bos takde..esok kena rajin semula..ahakk

    BalasPadam
  3. gengblogger memang terbaik
    saya bersemangat nak berblog balik pun sebab ade gengblogger
    hehe

    BalasPadam
  4. best tul la awak da byk masa nk BW sampai nk pengsan..huhu..saya ni kena curi2 masa nk BW..huhu

    BalasPadam
  5. tengok keadaan juga.. kalau buzy tahap gaban... sehari tak dpt langsung buat BW..hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..