TiPS Naikkan Traffik Dari Kaizen ShiNoBi bagus ke?

5/06/2010 10:09:00 PG , , 6 Comments

Pagi ni aku masuk jalan2 dalam Gengblogger aku terpandang satu entri yang menarik yang mendapat HiTs tertinggi ari dalam gengblogger yang bertajuk TiPS NaiKKaN TRaFFiK aNDa DeNGaN CePaT & PaNTaS.


Sepanjang aku jadi ahli dalam gengblogger ni kalau ada orang kasi tips nak naikkan trafik je mesti macam goreng pisang panas korang masuk ye.. kenapa? apa yang korang nak sangat dengan trafik ni? jawabnya lu pikirlah sendiri.

Dengan tips berguna dari sahabat kita Kaizen Shinobi ni.. aku terus je buat perubahan 2 perkara dalam blog aku

1. Aku ubah setting Comment dalam blog aku, yang mana sebelum ni kalau korang komen tak keluar popupkan bagi yang selalu komen dalm blog akulah. sekarang kalau korang komen satu popup akan keluar n tak mengganggu pembacaan korang dalam blog aku.

2. Aku register lokasi baru nak buat ping. nak tahu dekat mana? masuk dalam Petaling Street.org. aku baru je register n tengoklah hasilnya macam mana dulu.

aku harap 2 tips berguna yang aku ambil dari Kaizen shinobi dapat menyumbang sedikit trafik dalam blog buruk aku.

nak tips yang lebih banyak terjah blog Kaizen Shinobi ni.............

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. wah.. gud info..
    bole praktik ni..
    tq.. sharing is caring..

    BalasPadam
  2. sama2..masuk dalam link tu lg banyak info..

    BalasPadam
  3. might be good.. but to get real readers and followers, the content is important =)

    BalasPadam
  4. setuju ngan kenwooi, ahaks....

    ade perasan kat petalingstreet, ahaks, dah selamat di PING, ahaks

    blogwalks... ngee~

    BalasPadam
  5. assalamualaikum...
    abg,sy nadia..
    sy nak mntk tlg sket blh x???
    tlg trgkan kat sy psl nuffnang..
    sbb kwn sy kte kt blh dpt income dr blogging if kt join nuffnang...
    memandangkan,abg da join nuffnang...
    klu blh,abg dptlah trgkan serba sdkt psl ni sbb sy nak join nuffnang...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..