My Dream Destination

4/23/2010 05:44:00 PTG , 4 Comments

Aku sebenarnya mengidamkan nak ke satu pulau dalam malaysia ni je. Aku pernah cakap dengan isteri aku yang aku nak bawa dia bercuti ke Pulau Langkawi, dia cakap dekat aku, dia takut nak naik bot kesana. Isteri aku ni takutkan laut sebab mudah mabuk laut.

Tapi dengan adanya perkhidmatan MAS Traveller ni, aku ingat aku akan bawa isteri aku ni guna perkhidmatan MAS Traveller. Aku harap kali ini aku dapat bawa isteri aku untuk honeymoon kali ke-2 ke Pulau Langkawi ni.










Tapi bukan pergi sekaranglah, aku akan bawa isteri aku bila aku ada burged ujung tahun ni atau MAS Traveller nak bagi tiket free aku akan pergi esok juga..hehehe

Kalau aku dapat ke Pulau Langkawi sudah tentu tempat-tempat menarik takkan aku lepaskan untuk pegi melawat seperti Sunset Cruise , Langkawi Cable Car , Laman Padi Langkawi (Rice Museum) dan yang wajib isteri aku kena pergi dekat Pusat Membeli-Belah Bebas Cukai. Kalau tinggalkan langkawi tak pergi shopping sudah tentu balik macam ada kekurangan je. bukan akulah tapi isteri akulah ..hehehe.. Sebenarnya banyak lagi tempat yang aku tak listkan.

Ada satu benda yang membuatkan aku memilih MAS Traveller sebagai khidmat pengangkutan aku untuk kesana, bukan sahaja pengangkutan di sediakan malah penginapan juga di sediakan mengikut pakej mana yang kita nak. Yang tu buat aku tertarik dengan MAS Traveller ni. Tengok tuah badan peserta Project Alpha ni siap terbang pegi kuching lagi. Aku nak pegi juga..huhuhu


Ep 4/49 - Project Alpha S2







projectalphashow — April 20, 2010 — After sweating it out at Level Up Fitness, the Season 1 bloggers head to the Kuching waterfront for some sightseeing! They also spill the beans on what they think about a few Season 2 bloggers.

---------------------------------------

Ep 5/49 - Project Alpha S2






projectalphashow — April 21, 2010 — The bloggers go shopping like true-blue tourists in Kuching! Also, Sixthseal.com tells Jojo why he... erm... failed to perform once. o.O

---------------------------------------

Ep 6/49 - Project Alpha S2




projectalphashow — April 22, 2010 — After getting to know the city of Kuching better, the Season 1 bloggers head to the Semenggoh Wildlife Centre to be at one with nature. They pick up a few fun facts about orang utans along the way - Did you know orang utans make a new bed in a new location every night?

---------------------------------------

Ep 7/49 - Project Alpha S2



projectalphashow — April 22, 2010 — It's the bloggers' last day in Kuching! The sleepyheads visit a traditional Bidayuh longhouse where Sixthseal immediately perks up at the sight of tuak. Also, the bloggers get up close and personal with a whole lotta skulls!
---------------------------------------

Project Alpha Season 2

is presented by

Adidas Action 3


and supported by

P1 and MAStraveller.com

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. baguih3...bawakla isterimu honeymoon tiap2 tahun, tiap hari syg

    BalasPadam
  2. langkawi menarik....tapi tak pernah pegi lagi..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..