RG09... Moto Buaya Darat!

3/30/2010 09:23:00 PTG 1 Comments

Korang tengok betul2 dekat bawah ni.. kesian buaya ni terselit dekat handle motor ni.. mungkin gak mamat ni bawa motor laju2 n terus langgar buaya ni sampai kepala melekat tak leh tanggal..hahaha.. memang lawak. tengok terus gambar dekat bawah ni

kepala buaya melekat dikat kepala motor



la rupanya motor pakai kostium buaya..hahaha..tertipu den

mak ai dia sempat baham ikan dengan lampu motor sekali..



korang tengok..tank dengan sit dia pon dari kulit dengan perut buaya..gila kentang ahh..


hahaha..ni lah rupa moto sebenar full body kit buaya.. nak ke awek2 dekat luar sana naik..tak geli ke duduk atas buaya.. korang selalu dengar buaya darat..haaaa nilah dia motor buaya darat.. korang jangan marah eh..aku suka joke je.. gelak jangan tak gelak..





Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..