Susah Benar Nak Suruh Posing

3/31/2015 10:40:00 PG 2 Comments


Dari baby sampailah dah masuk lebih 4 tahun.. memang kalau suruh posing depan camera.. macam2 gaya dengan alasan yang dia bagi... memang pendek kata tak suka posing depan camera.. hehehe..

Cikgu dekat sekolahnya dah berkali-kali minta gambar... tapi nak ambil gambar sekeping pun payah.. lagilah nak bawak gi kedai gambar ambil gambar.. memang tak jadilah gambarnya.. hehehe..


ni senyum ngada-ngada kata mama dia..


tengok apalah tu sampai camtu sekali..


tersengeh-sengeh.. hahaha


dalam banyak-banyak gambar ni jelah yang boleh dikatakan ok.. mungkin nak cuci gambar ni baru bagi dekat cikgu sekolah dia..


muka masam macam cuka je.. pasai apa sayang..


Tapi yang tak boleh tahan tu.. tangan asik nak tunjuk peace.. hehehe.. anak bertuah betul... hari ni Harraz tak pakai baju rasmi sekolah.. cikgu minta dia pakai baju cantik-cantik.. sebab katanya nak buat sambutan birthday untuk kawan-kawan..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. harraz... senyum sikit la...hehehe

    nanti tak der mak we nak kawan ngn harraz nanti...hehehe

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  2. jenis susah senyum yer.. kalau anak kita yang kecik tu kalau bergambar, senyum sampai x nampak mata..hahaha

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..