Tadika Little Caliphs Pilihan Kami

1/03/2015 10:52:00 PTG , , 4 Comments

 

Alhamdulillah hujung minggu lepas, sempat selesaikan urusan pendaftaran anak di tadika Little Caliphs Area Jalan Pantai Baharu… ikut jadualnya 2hb Jan 2015 dah start masuk tadika.. tapi disebabkan sekolah ditunda sehingga 12hb.. jadinya tadika pun follow tunda sekali.. so anak akan mulakan persekolahan pada 12hb Jan nanti.

little caliphs 1

little caliphs 2

Lokasi dibangunan baru Jalan Pantai Baharu, Bangsar

little caliphs 3

seronok anak tengok lukisan didinding sekolah

little caliphs 4

memang ceria persekitaran sekolah ni..

little caliphs 5

pelbagai lukisan bercorakkan islamic school

little caliphs 6

menunggu masa untuk daftar.. anak muka serius je.. hehehe

little caliphs 7

sementara tunggu giliran daftar.. kita layan taman permainan dulu..

little caliphs 8

para pekerja little caliphs sedang bagi penerangan kepada ibu bapa yang sedang mendaftar anak mereka

 

little caliphs 10

semua permainan harraz main dekat sekolah ni

little caliphs 11

pelajar tengah test baju dan pakaian..

little caliphs 12

tetiba muncul badot ni ..sukalah budak-budak

little caliphs 13

tengok anak tu seronok dapat belon dari abang badot

little caliphs 14

Jumlah yuran pendaftaran untuk anak dan yuran bulanan.. Harraz ambil pakej KG1-4 full day RM440 sebulan, kalau lewat bayaran OT sejam RM7..

Diharapkan anak dapat sesuaikan diri disekolah tadika baru ni.. Setiap ibu bapa pasti hendakkan pendidikan terbaik untuk anak-anak begitu juga dengan kami..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. Salam kenal, anak sy pun masuk little caliph juga tp kt selayang, tahun nie tahun ke dua, so far byk yg dia belajar....anyway saya blogwalking kt sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...tq :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. semoga anak-anak kita terus maju dalam pelajaran masing-masing

      Padam
  2. medium bahsa yg digunakan di little caliph pantai baru apa yer? BM/ English?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dual Bahasa.. BM & BI .. Alhamdulillah anak ada peningkatan pembelajaran cumanya mak ayah kena rajin untuk buat ulangkaji semula dirumah supaya anak lebih cekap..

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..