KL Tower International Towerthon Challenge 2014

4/15/2014 12:50:00 PTG , , 1 Comments

 

Print

Kepada yang berminat untuk menguji keupayaan mental dan fikizikal bolehlah mencuba sukan larian ni yang akan diadakan pada Ahad 18 Mei 2014, bukan sekadar larian tetapi korang perlu menaiki anak tangga sebanyak 2,058 anak tangga…

Alhamdulillah aku pernah menyahut cabaran ni sebanyak 3 kali sebelum ni.. dan yang terakhir pada tahun 2011.. boleh rujuk entri INI maknanya  tahun 2012 dan tahun 2013 aku tak join sebab masalah kesihatan.. tahun ni pun mungkin tak join lagi lagi sebab masih ada masalah kesihatan.

Kepada yang berminat boleh layari laman web rasmi Menara Kuala Lumpur untuk maklumat lanjut.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. kena kuat mental dan fizikal ni nak naik KL tower, latihan kena berbulan-bulan awal baru badan cukup fit.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..