Peluang Menang RM10,000 Dengan Ichoose.my

11/02/2013 02:34:00 PTG , 4 Comments


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Peluang keemasan untuk blogger yang menggunakan platform blogspot atau wordpress dan masih menggunakan domain .com untuk blog mereka.

Jadinya anda mungkin berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai RM10,000 dengan hanya 3 langkah sahaja.


Pertama, dapatkan domain .my untuk blog anda di www.ichoose.my

Kedua, buat satu entri blog yang mengandungi keyword (blogger, ichoose.my dan MYNIC) dengan sekurang-kurangnya 200 patah perkataan.

dan yang terakhir, emailkan nama, no.phone, email dan url blog entri anda tadi ke ichoose@mynic.my dengan menggunkan "#ichooce" sebagai tajuk subjek.

Mudah bukan jadi untuk keterangan lebih lanjut boleh layari www.ichoose.my.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. sememangnya mudah, tp serang pemenang je yang dipilih.. dan cara pemilihan tidak diberitahu mengikut kriteria apa

    BalasPadam
  2. contest pelik. haha..mesti beli domain tu yang gua malas tu. haha

    BalasPadam
  3. waaaahhh... aku pun macam nak join jugak lah...

    BalasPadam
  4. Cam kena beli jer... Kalau free mmg orang pertama terjah ni... Hihihihu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..