Maybank2u Berwajah Baru

11/29/2013 08:28:00 PG 6 Comments


Pagi-pagi cik isteri dah mesej kata.. maybank2u dah lain ni abang.. takut nak masuk.. aku cakap takpe nanti abang check dulu.. sekali aku tengok memang betul.. dia orang tengah upgrade ke interface baru..

Sekarang kena berhati2 banyak web scam yang digunakan untuk curi akaun pelanggan..



Dari pemeriksaan yang aku tengok tadi.. sistem online Maybank2u masih tidak berfungsi dengan sempurna.. so urusan untuk transfer atau buat payment guna atas talian kekadang tak boleh nak masuk dan lambat.. 



Jadinya kita tunggu jelah sampai maybank2u dah betul-betul stabil..

Mungkin juga langkah penambah baikkan ni bagus untuk elakkan dari kewujudan web-web scam ni.

Apa komen korang tentang interface baru ni?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. Hurmmm.... pada aku okey jee... cuma kalau boleh diharapkan supaya sistem diorang sentiasa tip top sebab ada masa slow sangat dan lambat dapat TAC CODE

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah.. hope lepas ni oklah.. sapa yg pakai windows 8 dan skrin boleh touch memang sistem baru sesuai.. :-)

      Padam
  2. Haah..tadi gi Maybank memang dia cakap tengah berjalan upgrading new system =) siap ada memo lagi. HEHEHHE. pagi ni lom sempat jengah mbb...jap2 lagi kot =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2 ke 3 hari mungkin dah ok kot.. sebab ramai yg transfer duit tak lepas slow..

      Padam
  3. lama x singgah blog nie dari bercuti1 tahun.. hahaha... LOL.. dah wajah baru ke?? taniah la maybank.. dia nak sedap tagline dia kena camnie "kini berwajah baru dan lebih secure" :D

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..