Macam Kenal Je Macam Pernah Nampak Je

11/24/2013 11:13:00 PG 4 Comments

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Sampai-sampai opis tadi terus selak paper utusan semalam.. sekali selak dekat page 9 bahagian Blogger Pilihan .com aku tengok ada satu gambar dekat sudut bawah paper tu macam aku kenal je budak-budak ni.. hehehe..

Wah glamour korang ye senah.. masuk paper.. Tulah seronoknya jadi blogger ni.. boleh dapat ramai kawan, banyak network dan untung badan boleh terselit dalam paper.. :-)

Blogger Pilihan 1

Giliran blogger mahamahu.com masuk paper

Blogger Pilihan 2

Aku kenal dua orang dalam gambar dekat atas tu.. kalau tak silap Cik Lilly dengan Bro Kuat Makan.. betul ke? mesti dia orang tak perasan muka dia orang masuk paper ni.. hehehe..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. kebanyakan onie pun dah jumpa dorang,semakin maju dorang :D

    BalasPadam
  2. aaahahah kecik je ioulls kat situ la eheehehe

    BalasPadam
  3. Hurmm....tak follow instagram eden la tu - HAZMANFADZILDOTCOM hehehe , actually blogger Mahadi tu dah kasi tau akan kuar utusan sabtu lepas... ada copy kat umah tu lagi

    BalasPadam
  4. salam coming via si bro hazman tuuhh :) hahahha sy lg lah terselit kat celah2 die tuh har..btw dropping here to say hi and mohon bek pic paper tu eh, t sy credit ^^

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..