Aksi Harraz Di Taska

11/21/2013 07:38:00 PTG 3 Comments

Alhamdulillah hampir 2 bulan harraz dekat taska dah menunjukkan sedikit keserasian.. kalau hantar pagi dah tak menangis.. petang pun bila mama dia ambil dah seronok main dengan kekawan..

Salah sorang penjaga kepada harraz pun dah last day hari ni... sebab nak sambung belajar semula... kakak tulah yang banyak layan kerenah anak bujang aku tu.. terima kasih sebab jaga anak kami..





















Petang tadi tak mau balik.. seronok dah main kot...
posted from Bloggeroid

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. Dah ada geng.. mmg seronok laa..

    BalasPadam
  2. biasalah tu. bila dah jumpa benda yang best..camtu la..

    BalasPadam
  3. Sonok dia dapat main yea....tapi buaian tu rendah memang sesuai dengan dia laaa

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..