Pagi Sedih Petang Gembira

10/23/2013 08:47:00 PG 1 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Sesekali kena gembirakan anak juga.. dah lah pepagi setiap kali hantar ke taska asik muka sugul dan sedih je.. selamatlah sekarang ni dah ok sikit.. dah kurang nangisnya bila tinggal.. sebab dekat taska tu ada sorang pengasuh je yang harraz suka.. so pepagi kena bagi dekat dia dulu..

Jusco One Utama 3

Jusco One Utama 1

Jusco One Utama 2

Bukan main seronok dia bila dapat benda yang dia suka.. hari isnin tu masa balik keje singgah Jusco One Utama beli Puting susu.. sebelum balik singgah makan sekejab dekat food court dan kebetulan sebelah tu ada pulak tempat permainan budak-budak.. seronoklah harraz bila tengok mainan dekat situ.. mula-mula bagi dia naik atas motor.. lepas tu bagi dia main kereta pulak.. last sekali sebelum balik masukkan dia dalam tempat mainan dekat atas tu.. punyalah seronok.. sampai tak mau balik..

Bila anak happy mama dengan daddy pun akan senang hati.. rasanya kalau letak dekat rumah satu games ni mesti harraz seronokkan.. hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. hhehe..
    mnang ker tu hepi semacam.
    dh pndai main game dh dia.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..