Nenek Aku Yang Tak Masuk Universiti Pun Tahu Beza Rebat tu Apa | Nilah Cara Mudah Koperasi Menipu Pelanggan

10/07/2013 04:15:00 PTG 4 Comments

 

Kowamas Penipu

Ini bukan kesilapan yang pertama atau kedua.. tapi dah 5 kali buat silap yang sama.. setiap kali minta Settlement Statement mesti salah kira.. Peliklah aku.. Takkan Rebate tu korang yang kerja dekat situ tak tahu apa maknanya… kita nak buat full settlement sebab nak kurangkan hutang.. bukan nak tambah hutang cik abang oi.. Tolonglah.. Jangan buat kerja main-main boleh tak?

** Mungkin next entri aku akan tayang latter head surat ni.. baru orang semua tahu sapa punya kerja.. Signboad promosi tepi lebuhraya punya besar.. tapi… emmmm

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. ni koperasi yang dulu awak cerita tu ker?

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah.. susah betul nak buat full settlement.. mcm dia tak bagi buat je..

      Padam
    2. saya pun sampai ke la ni tak boleh nak baut full settlement jugak...dok minta penyata tak pernah2 nak bagi...

      Padam
  2. macam mana sampai 5kali silap, cuai sangat ni.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..