Mee Rebus Pak Tam Di R&R Tapah Arah Utara

10/28/2013 12:00:00 PTG 4 Comments

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Sebelum ni pernah juga makan sekali mee rebus pak tam ni.. masa tu ontheway balik ke Penang belikan mak mertua dengan pak mertua.. wife yang turun belikan.. dan hari sabtu lepas masa kami ontheway ke Ipoh atas urusan keluarga sempatlah aku singgah di restoran pak Tam yang terletak di R&R Tapah arah utara… untuk pekena mee rebus yang power tu..

Pak tam mee rebus 1

Suasana kedai yang bersih dan teratur membuat pelanggan selesa makan direstoran pak tam ni.. kalau kedai kotor dan serabut mesti nak makan pun tak selerakan..

Pak tam mee rebus 4

Sementara tunggu order sampai.. layankan anak dulu..

Pak tam mee rebus 5 Pak tam mee rebus 6Pak tam mee rebus 7 Pak tam mee rebus 8Pak tam mee rebus 9 Pak tam mee rebus 10

Tengoklah aksi harraz bila ambil gambar sendiri.. macam-macam gaya dia gayakan dia seronok tengok muka sendiri dekat phone.. hehehe

Pak tam mee rebus 2

Order 2 mee rebus biasa.. + air mineral satu botol sahaja.. sempena kenaikkan harga gula ni.. kami dah minum air mineral je.. :-)

Pak tam mee rebus 3

Apa pun mee rebus pak tam memang terbaik.. ni yang biasa.. kalau yang ada udang lagi sedap agaknya..

Jadinya kalau korang nak cuba rasa mee rebus pak tam ni.. singgahlah dekat R&R Tapah ye arah utara.. sebab buat masa ni restoran R&R tapah arah selatan kedai belum buat lagi..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. Memang gempak betul laaa... suka tengok susun atur kedai... dan bekas makan macam tu pun nak cool jugak... ye la boleh pakai je kan

    BalasPadam
  2. kedai suasananya semua sempoi tapi tak berkenan dengan pinggan yang digunakan...

    BalasPadam
  3. wah, ada bekas sendiri lagi tu..

    BalasPadam
  4. Dia bungkus pun guna paper plate tue ker? X bocoq ka sampai Penang tue? :p

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..