Cara Nak Beli Atau Download DVD KL Gengster 2

9/03/2013 03:16:00 PTG 4 Comments

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Sehari dua ni antara yang hot diperkatakan adalah 20 sen.. kenaikan harga RON95 dan Diesel sebanyak RM0.20 berkuatkuasa malam tadi.. aku tak mau bincang pasal isu ni sebab dalam wall facebook dah banyak orang komen.. ada yang suka ada yang tak suka.. samalah macam di dalam blog ada yang tulis wajar subsidi dikurangkan dan ada juga yang tulis tak wajar minyak dinaikkan.. apa pun aku hormati pendirian masing-masing.

Aku nak tutup topik 20 sen ni..

Petang ni aku nak kongsikan satu keyword pelik dalam blog aku yang orang cari..

Keyword Lucah

Cepat mengaku sapa yang cuba-cuba nak cari cara nak beli DVD KL Gengster 2 tu.. aku tahulah minggu ni kecoh pasal filem KL Gengster 2 yang telah dimuat naik ke internet dan khabarnya ada yang dah mula buat salinan dalam bentuk CD untuk dijual.. macam-macam cara orang nak buat untung cepat ni.. sampaikan undang-undang semua kasi langgar..

Berbalik kepada keyword tu.. mungkin juga orang tu tersilap taip kot.. mungkin dia nak cari DVD KL Gengster 2.. tertaip DVD lucah pulak.. emmm macam-macam..

Apapun kalau korang nak tengok sangat filem KL Gengster 2 tu korang boleh klik pada link Tonton Online KL Gengster 2.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. hahaha..
    adeh..
    yang pasti bukan shark tu..
    bleh plak sest kt ctu.

    BalasPadam
  2. dpt tengok trailer pun jadi la yer :p

    BalasPadam
  3. Yang kasi leak link tu mesti orang dalam jugak nie....hehehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..