MENANGI BAUCER RM1000 DARI PINWHEELS DOT MY

8/12/2013 12:18:00 PTG 2 Comments

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Pernahkah anda mendengar nama PINWHEELS sebelum ini? jika tidak biar kami yang terangkan sedikit tentang PINWHEELS DOT MY.. Ianya merupakan pusat membeli belah pakaian bayi dan kanak-kanak secara online store.

PinWheels 1

Di PINWHEELS DOT MY terdapat ratusan pilihan pakaian bayi dan kanak-kanak  lelaki dan perempuan yang boleh dipilih mengikut kesesuaian anak-anak anda..

PinWheels 2

PinWheels 3

Persoalan yang sering bermain difikiran pembeli online ni adalah.. Adakah selamat untuk membeli-belah secara online ni? ini jawapan dari mereka..

“Ya! Kami adalah satu laman yang benar dan kami menggunakan pembayaran Molpay (untuk pembayaran direct debit) dan Paypal (untuk pembayaran credit card)”


Untuk itu PINWHEELS DOT MY mengajak anda semua utuk membeli belah di Online Store mereka dan untuk kempen bulan ini mereka  akan melancarkan Pertandingan Foto dari 15 Ogos hingga 8 September 2013. Hadiah yang ditawarkan untuk pertandingan adalah RM1,000 Baucar Membeli-belah Pinwheels.

generic-image-MALAY


Bagaiamana Untuk Menang?

 • Beli-belah di www.pinwheels.my (belanja sekurang-kurang RM100)
 • Pakaikan baju-baju Pinwheels untuk anak anda dan ambil gambar
 • Poskan gambar tersebut di www.facebook.com/ilovepinwheels , Kongsikan dengan    kawan-kawan dan keluarga, dapatkan sebanyak mungkin Undian (Vote)

* Pastikan Nombor Invois atau Nombor Resit dimasukkan ketika mengisi borang online menyertai pertandingan ini sebagai bukti pembelian.

Untuk maklumat lanjut, tentang kempen pertandingan boleh rujuk di:  www.pinwheels.my

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

 1. waaahhh... secara undian lagi.. nak menang nih.. hehehee

  BalasPadam
  Balasan
  1. kalau ada komuniti yang kuat memang senang nak menang pakai undi ni bro.. hehehe

   Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..