Jom Bakar Kalori

8/11/2013 11:31:00 PG 0 Comments

Pejam celik dah masuk hari raya ke 4.. Dah bermacam-macam jenis kuih raya.. Lemang.. Ketupat.. Lepat.. Burasak.. Laksa.. Mee sup.. Mee udang.. Masuk dalam kantung perut.. Jadinya dah tiba masanya nak gi bakar lemak-lemak yang parking dekat perut ni.. Cukuplah one pax yang ada tu.. Tiba giliran keluarkan peluh di kebun belakang rumah..

Lama tak jenguk kebun pak mertua ni... Dah semak rupanya.. Tenaga pun tak sekuat zaman bujang dulu.. Kalau dulu masuk kebun sehari pun takpe.. Sekarang baru masuk kurang satu jam dah pancit.. Tu yang rehat kejab ni.. Sambil update blog ni.... Ingat dalam kebun tak boleh update blog ke.. He3.. Celcom berukbandkan ada.. Mana-mana pun ada internet.. Oklah.. Pak mertua dah jeling tu.. Jom sambung kerja sikit lagi... He3..
Published with Blogger-droid v2.0.10

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..