Syurga Membeli Belah Kaum Hawa Di Jalan TAR

7/28/2013 10:18:00 PG 5 Comments

Hujung minggu luangkan masa dengan family mertua di jalan TAR.. Semalam di Shah Alam.. Hari ni Jalan Masjid India pulak...

Bab-bab shopping serahkan pada kaum hawa sepenuhnya.. Sebab dia orang lagi mahir bab-bab shopping ni..



Gambar yang diambil sekitar jam 9.30 pagi.. 95% kedai sekitarnya tak buka lagi.. Tapi orang ramai dah ramai berkumpul depan SOGO.




Kaya-kaya orang malaysia ni.. Nilah namanya rezeki peniaga..




Baru jam 9.30 pagi.. Lorong-lorong Jalan TAR dah mula sesak.. Kalau tengari confirm dah takleh nak gerak..

posted from Bloggeroid

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. tu sebab x larat nak gi sana . lagilah anak buah jenis hiper . mau pengsan klu kehilangan ...

    BalasPadam
  2. dah lama sgt xshopping kat sana. hubby kureng nk shopping kat tmpt sesak2 mcm tu, nk 3 sendiri...emm idak ler kot sbb anak dh 3, stroller pon sempit nk lalu kat lorong tu...terasa lorong tu makin kecil =)

    BalasPadam
  3. Tiap2 raya mesti beli baju melayu kart suami kat jalan TAR ni, cuma sesak kena tahan la. tapi boleh dapat hrga murah sangat dan boleh ikut citarasa.

    BalasPadam
  4. hahahahaa.. ni duit tebal mana pun boleh abis.. hahahaha

    BalasPadam
  5. Kalau pegi ngan tren ...okey kot tapi nak bawak barang leceh la kan...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..