Semoga Selamat Pergi Dan Pulang Mama Harraz

7/08/2013 10:34:00 PG 4 Comments

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Nampaknya malam ni sekali lagi aku jadi big mama dekat rumah.. minggu lepas dah jadi big mama satu hari.. malam ni akan jadi big mama lagi.. hehehe

Ni semua atas sebab cik isteri kena outstation 2 hari 1 malam dekat Tambun Ipoh Perak atas urusan kerja.. jadi aku dengan si comel tu akan tinggal berdualah dekat rumah malam ni.. ada sapa-sapa nak datang teman.. hehehe

Kondo TNB Port Dickson

Minggu lepas mama harraz menginap dekat sini…

 

Lost Word of Tambun

hari ini dengan esok mama harraz akan menginap dekat hotel sini pulak katanya..

Teringin nak ikut.. juga.. tapi disebabkan cuti terpaksa disimpan untuk hari raya nanti so mimpi tengok gambar jelah.. hehehe.. tapi next month ada lagi sekali mama harraz akan gi outstation.. yang tu pasti akan ikut sebab kali ni nak gi pantai timur.. hehehe..

** Semoga cik isteri sentiasa sihat disana.. dan selamat pergi dan pulang.. amin

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. wah malam ni harraz buli daddy dia laaa hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. confirmlah daddy yang akan buli dia.. hehehe

      Padam
  2. hubby saya tak pernah jaga anak kalau saya pg o/station sebab keja dia pun x menentu. ikut suka dia jer nak balik awal ker lambat :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada setengah orang hantar je anak dekat pengasuh atau hantar balik kg.. tapi saya lagi selesa jaga sendiri.. budak ni tak susah pun bagi susu.. bagi makan.. tukar pampers.. kasi berak.. kasi tidur.. seatle dah.. hehehe

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..