Parenthood Expo 2013 di Bulan Puasa

7/04/2013 12:41:00 PTG , 4 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,

Nampaknya sekali lagi expo besar-besaran barangan baby akan dibuat pada minggu hadapan di Mid Valley Exhibition Centre. kalau korang perasan time expo tu dibuat adalah pada bulan puasa nanti.. macam tahu-tahu je lepas tu nak raya.. hehehe

parenthood-expo-2013

Jadi bagi yang nak belikan anak baju raya murah-murah nanti bolehlah datang berkunjung ke expo ni seperti tarikh dekat bawah ni..

Parenthood Expo Kuala Lumpur

Date : 12-14 July 2013

Venue : Mid Valley Exhibition Centre

Rasanya cik isteri nak beli apa ye dekat expo ni.. hehehe.. mesti dah macam-macam terbayang dekat kepala tu.. hehehe

Info lanjut boleh rujuk facebook page dibawah ni :

http://www.facebook.com/pages/Parenthood-Expo/422640594490168

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. alahai jauhnya nak pergi...tak mau area alor setar kerrr hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. datanglah bercuti dekat KL.. dekat sini nak dikatakan hampir setiap bulan ada expo baby

      Padam
  2. Akak dah tak gi expo2 cam gini...hahaaaa...

    Opsss...negok2 tahun depan tuttt...ngeee..,

    BalasPadam
  3. Wah... Ada expo Ramadhan dekat Mid Valley... Tapi jauhlah nak pergi sana.. huhuhu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..