JIka anda hilang pekerjaan, ilmu ini akan menyelamatkan keluarga anda.

7/11/2013 08:43:00 PG 4 Comments

 

Salam ramadan semua,

Pernahkah anda terfikir sekiranya anda kehilangan pekerja suatu hari nanti. Ini tidak mustahil kerana ia pernah berlaku semasa kegawatan ekonomi 1998 dulu.

Jika anda kehilangan pekerjaan, bagaimana nasib keluarga anda. Adakah anda nak biarkan keluarga anda kesusahan. Apa kata anda mula belajar bisnes makanan untuk anda survice dalam apa juga keaadan.

Bisnes makanan yang menguntungkan ialah bisnes putu kerana ramai yang telah berjaya dengan bisnes putu ini. Tidak hairanlah sebuah syarikat MD putu bambo world membuka banyak cawangan putu bambu di selangor

Kini anda boleh juga berjaya dengan bisnes putu yang lumayan ini. Dengan panduan Pakej lengkap Rahsia Aneka putu ini, anda pasti mampu menjana pendapatan yang lumayan.

MODUL 1 : MEMBUAT PUTU HOMEMADE
MODUL 2: MEMBUAT PUTU KOMERSIAL
MODUL 3 : PUTU KOMERSIAL NEW EDITION
MODUL 4 : MEMBUAT ANEKA INTI PUTU
MODUL 5 : CARA PENGIRAAN KOS PUTU
MODUL 6 : STRATEGI BISNES PUTU

Untuk melihat modulnya dengan lebih detail, sila ke laman web dibawah:

RAHSIA PUTU BAMBU & PIRING

Pakej ini bukan sahaja mengajar anda membuat aneka putu yang special. Malah turut mengajar anda cara memulakan bisnes putu anda. Cara memohon peniaga tepi jalan juga ada diterangkan di dalam pakej ini. Elok anda tonton videonya terlebih dahulu dibawah:

VIDEO RAHSIA PUTU BAMBU & PIRING

Semoga artikel ini memberi manfaat dan membuka mata anda ke arah masa depan yang lebih cemerlang.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. aku setuju mid, bisnes produk makanan ni mmg boleh pergi jauh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam mana bizz kek rone ok tak..

      Padam
  2. Balasan
    1. macam balik ni nak cari putu bambu world lah.. hehehe

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..