Kemana Tumpahnya Kuah Kalau Tak Ke Nasi Tapi kekadang Pergi Ke Longkang Juga

4/21/2013 11:37:00 PG 0 Comments

 

Assalamualaikum & salam sejahtera,

Mama Harraz

Cuba teka.. siapakah baby comel yang pipi labuh dekat atas ni…

Harraz Comel

Yang ni sapa pula.. hehehe

Atuk Harraz

sama tak muka & dahi saya.. hehehe..

Dah lama tak balik kampung Penang & Johor rindu dekat family mertua dan family sendiri dikampung.. bilalah rasanya ada hujung minggu yang free untuk balik kampung ni.. minggu ni memang full day 7 hari seminggu kerja dek gara-gara duty untuk penamaan calon PRU13.

Minggu depan pulak cik malarang ajak gi hadir satu seminar.. yang ni kena gi untuk cari peluang bissness.. minggu lagi  satu duty lagi 7 hari seminggu untuk hari menggundi PRU13..

Minggu akan datangnya lagi cik malarang pulak ada team building 3 hari dekat seremban.. akulah yang akan jadi big mama 3 hari dekat rumah.. yang ni takda masalah sebab aku dah tahu macam mana nak handle Harraz dekat rumah ni.. ada sapa-sapa yang sudi teman aku jaga harraz tak.. hehehe

Minggu berikutnya aku pulak duty lagi hujung minggu… 5 minggu akan datang memang semua jadual dah penuh untuk hujung minggu.. rasanya hujung bulan 5 atau awal bulan 6 baru dapat cuti balik kampung.. itupun awal bulan 6 adik ada majlis kawin dengan orang utara.. so rasanya masa tulah kot sesuai curi-curi untuk balik utara.. kampung mertua..

Sekarang ni sebuknya mengalahkan bakal YB yang nak bertanding PRU13.. hehehe.. sebab tu kalau korang perasan.. aku update blog pun dah slow.. mana tidaknya balik je dah tak sempat nak online.. kena luangkan masa sepenuhnya untuk anak dan isteri pulak..

Macam nilah rutin sampailah kita tutup mata nanti.. kata orang selagi tak tutup mata.. kerja-kerja-kerja.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..