Bergambar | Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri

4/10/2013 10:57:00 PTG 8 Comments

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Petang tadi sempat juga menghadirkan diri di Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri di Carrefour (AEON BIG) Mid Valley Megamall bersama cik isteri atas undangan Nuffnang.

Pada masjlis tu Dumex Durgo telah melancarkan Dumex Dugro 5 Power Nutri, rangkaian susu kanak-kanak membesar yang menyokong tumbesaran menyeluruh termasuk perkembangan minda, tulang, penghadaman, imuniti dan kecergasan.

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri

Sesi pendaftaran oleh pihak media termasuk blogger

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 1

Majlis yang di hoskan oleh pelakon kecik molek Yasmin Hani menambahkan lagi kemeriahan majlis tersebut.

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 2

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 3

Cik Toni Brendish, Pengarah Urusan Danone Dumex (Malayasia) sedang memberikan ucapan..

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 4

Majlis pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri disempurnakan oleh Cik Toni Brendish

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 5

Duta cilik Dumex Dugro 5 power nutri

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 6

Barisan orang kuat dumex yang terdiri dari pengarah urusan dan pengurus pemasaran

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 7

Strawberry coklat sebagai juadah ringan buat semua pengamal media

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 7-1

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 7-2

alhamdulillah kenyang makan strawberry coklat ni.. habis je ditambah lagi..

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 8

antara blogger yang yang sedang menikmati keenakkan strawberry coklat, MrJocko dan SohoQue

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 9

Seronok blogger Kid ni.. makan strawberry ye.. tinggal-tinggalkan orang belakang ye..

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 9-1

Wah seronok blogger ni dapat bergambar dengan Yasmin Hani.. ingat ye bro.. isteri orang tu.. :-)

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 9-2

Antara blogger yang hadir, Kak Sya, Kid dan yang tengah tu aku lupa nak tanya apa blog dia.

Majlis Pelancaran Dumex Dugro 5 Power Nutri 10

Semua susu ni untuk Harraz.. kalau dapat freekan bagus.. :-).. lepas ni nak bagi Harraz cuba perisa kurma dan strawberry coklat pulak.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. salam...

    terselit juga gambar saya & kwn yg tgh ambil gambar. kami pun blogger juga tapi dpt tag media. hihi!

    * dari sekolah terus ke tempat event..

    www.ciklaili.com & www.qasehimanie.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. sorry tak berapa nak tegur sebab tak kenal.. masing2 malu kucing.. saya masa tu datang dengan wife.. :-)

      Padam
    2. tak kisah. mungkin lain kali bila jumpa dah tak malu kot. saya sempat borak dgn KiD, sohoque, MrJocko, sha & blogger lain.

      Padam
  2. Patut la adik aku tak kasi ikut rupanya ada Yasmin nie....hahahhaa

    BalasPadam
  3. Salam,

    Maaf ye, boleh tumpang tanya? I am also selected for Dumex Sponsored Post, tapi terlupa pasal second post sampai dpt reminder email dari nuffnang harini baru teringat, tengok2 at nuffnang takde pon second brief? cuma ada event itinerary je.. boleh tolong kongsi apa sebenarnya yang harus kita tulis for the second post? i try call ofis nuffnang dah tutup..

    Thanks in advance,
    Nur Salmah
    mikahaziq.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah dgn saya.. saya dapat reminder juga.. tapi tak tahu nak buat apa sbb takda draf baru.. tapi 11hb hari tu saya ada tanya dengan dia orang pasal second post ni.. jawapan dia orang..

      The content for the 2nd post is not confirmed yet cos the client hasnt provided us the brief, will update you once we receive it ok?:) Thanks for checking!

      Padam
    2. Salam,

      Yes, I got the same reply from them lepas dah komen di sini :)

      Still waiting though.

      Thanks for replying.

      Padam

Jangan segan-segan bagi komen ye..