Anak Membesar Di Rumah Pengasuh

4/15/2013 12:15:00 PTG 4 Comments

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Harraz tidur 1

Macam nilah gaya anak aku setiap pagi bila aku nak gi kerja, kekadang tak bangun lagi aku dah angkat bawak dia pergi rumah pengasuh.. kekadang tak sempat nak tengok muka daddy dengan mama dia pepagi.. bangun-bangun je terus tengok muka pengasuh..

Harraz Tidur 2

Sampaikan ada sorang pakcik dekat area rumah pengasuh tu cakap dengan aku.. dah besar ye anaknya.. anak ni membesar dekat jalan je..huhu.. mana tidaknya pepagi lagi belum matahari terbit dah keluar rumah.. mata hari terbenam baru ambil anak semula.. dekat rumah adalah 3 jam atau 4 jam sempat main-main dengan dia sebelum dia tidur..

Rutin harian tu berulang dan terus berulang sampai entah bila.. macam nilah gaya kalau dua-dua berkerjaya..

Bilalah rasanya dapat full time jaga anak ni sampai membesar?.. nak berenti kerja dan jaga anak sepenuh masa rasanya masih belum berkemampuan lagi.. sebab banyak lagi komitmen yang perlu dilunaskan setiap bulan.. semoga rezeki kami terus dimurahkan.. amin

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. best kalau dpt jaga anak depan mata

    BalasPadam
  2. macma ni lah kira nya ibu dan bapa zaman sekarang.. :)

    BalasPadam
  3. Stuju dengan KiD atas ni.
    Zaman dimana ibu bapa keduanya bekerja.

    BalasPadam
  4. Yer betul. .. kita pun masa trrhad dirumah...

    Kat opis jer dh 8 jam..
    .
    http://Sumijelly.com

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..